Loading...
Takläggning Stockholm2018-12-19T21:53:46+00:00

Vi hjälper dig gärna med din takläggning

Kontakta oss för bokning av ett inledande möte där ni får möjlighet att förklara ert behov. Mötet och besiktningen ligger sedan till grund för den offert som inom ett par dagar efter mötet finner sin väg till er.

Det geografiska området strör sig över hela Stockholm & Södertälje.

Vi tar aldrig ut något förskott eller delbetalning. Betalning sker när arbetet är 100% klart och godkänt. Vi lämnar alltid med minst 5 års garanti och den största garantin är att vi är ett litet företag som inte har råd med att slarva! Vi koncentrerar oss på det projekt vi åtagit oss och gör det klart innan vi börjar med nästa. Vi sätter stor vikt vid personlig kontakt och väl utförda arbeten.

Takläggning Stockholm – Vad gör vi?

Wesma Villarenovering AB är erfarna, noggranna, skickliga samt trevliga takläggare. Vi vet vad ditt tak behöver för att andas rätt. Vi använder oss endast av takmaterial med högsta branschstandard som tål vårt klimat. Självklart lämnar vi alltid en garanti på minst 5 år, för vi vet att det vi levererar håller år efter år.
Hos oss finns det inga dolda kostnader för en takläggning stockholm, vi lämnar alltid ett komplett pris på hela entreprenaden.
Vår affärsidé är enkel, att göra rätt från början ger ett säkert och vattentätt tak. Vi gör allt för att du som kund ska vara nöjd och känna er trygga i ert hus.

Takläggare med kompetens

Vi på Wesma Villarenovering AB utför alla typer av tätskiktsarbeten, från servicejobb till nyproduktioner. Våra kunder består av villaägare, men även fastighets- och byggföretag. Vår yrkesstolthet tar sig bland annat uttryck i vår känsla för detaljer. Oavsett vilken typ av jobb vi utför så är vi noga med att allt blir rätt gjort in i minsta detalj.
Många av våra kunder uppskattar våra prisvärda tjänster och känsla för service. Vi värdesätter att vara små, personliga, anpassningsbara. Vår kund ligger alltid i fokus och vi gör vårt yttersta för att du ska vara nöjd.

Vi hjälper dig gärna med din takläggning

Vi tar aldrig ut något förskott eller delbetalning. Betalning sker när arbetet är 100% klart och godkänt.

SE REFERENSER

Kontakta oss för bokning av ett inledande möte där ni får möjlighet att förklara ert behov. Mötet och besiktningen ligger sedan till grund för den offert som inom ett par dagar efter mötet finner sin väg till er.

KONTAKTA OSS

Vi lämnar alltid med minst 5 års garanti och den största garantin är att vi är ett litet företag som inte har råd med att slarva! Vi koncentrerar oss på det projekt vi åtagit oss och gör det klart innan vi börjar med nästa. Vi sätter stor vikt vid personlig kontakt och väl utförda arbeten.

KOSTNADSFRI OFFERT

Vi är certifierade enligt

Takläggning Stockholm

Vi vet hur man lägger ett säkert tak från grunden

Du är trygg i ditt hus, år efter år.