Kontakta oss2018-09-16T13:45:56+00:00

WESMA VILLARENOVERING

Bergaholm, Rövarkulan
152 95, Södertälje

ÖPPETTIDER

Du kan kontakta oss
Alla dagar, året om!

KONTAKT

Telefon: 073 372 65 77
E-post: info@wesmavillarenovering.se

Kom i kontakt med Wesma Villarenovering AB – Din självklara takläggare

Är ett litet takföretag med säte strax utanför Södertälje. Vi erbjuder dig som kund en bred kompetens inom takrenovering. Med material som håller hög kvalitet. Vi fokuserar endast på det projekt vi utför och det gör att vi får en mer personlig kontakt och okomplicerad kommunikation, vilket vi värdesätter högt. Många av våra kunder uppskattar vår känsla för service.

Hör av dig till oss för ett informativt telefonmöte. Vi kan även boka ett kostnadsfritt möte där vi utför en analys på ditt tak.

ROT-AVDRAG

Med ROT-avdraget kan du få tillbaka 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor under ett år. För att tvätta takpannor, lägga ny eller byta ut befintlig beläggning. ROT-avdraget är kopplat till person och inte till fastighet. Detta innebär att om ni är två som gemensamt äger ett hus eller en bostadsrätt kan ni dra av för arbetskostnader upp till 200 000 kronor under ett år.
För att erhålla rot-avdrag skall man:

Vara obegränsat skattskyldig under beskattningsåret.
Vara minst 18 år under beskattningsårets utgång.
Ha en slutlig skatt för beskattningsåret som överstiger skattereduktionen.

Vi vet vad ditt tak behöver för att andas rätt. Vi använder oss endast av material med högsta branschstandard som tål vårt klimat.

SE REFERENSER