Taktjänster som vi erbjuder dig

Takrenovering Stockholm

Vi är ett mångsidigt takföretag som har flera års erfarenhet och väldigt noggranna takläggare. Vi utför takrenovering i flera olika material och vårt fokus är att du som kund är nöjd hela vägen. Funderar du på takrenovering, kontakta oss på Wesma Villarenovering AB för kostnadsfri taköversyn och offert.

Takrenovering med tegeltak – en naturlig takpanna

Ett tegeltak är en naturlig takpanna med ett klassiskt utseende. När takpannorna fått några är på nacken i vårt nordiska klimat, är det mycket vackert att titta på. Och när det kommer till praktiska fördelar, är ett tegeltak lätt att lägga & fästa så det ligger säkert på ditt tak år efter år.

Takrenovering med betongtak - En robustare takpanna

När vi jobbar med takrenovering använder vi oss bland annat av takmaterialet betong. Betong är ett optimalt material att arbeta med när det gäller takrenovering.

Det är ett pålitligt takmaterial som är mycket smidigt att jobba med och gör takläggningsprocessen enkel! Betong har även en lång livstid, vilket är en oerhörd fördel. Betongpannor är dessutom mycket vackra att använda till takrenovering.

Kostnadseffektiv takrenovering med papptak

Vi lägger papptak av hög kvalitet på industrilokaler, kontor, butiker och garage, men även på mindre byggnader såsom villor, garage och förråd. Vi kan självklart också hjälpa till med att montera hängrännor och taksäkerhet.

Papptak är ditt alternativ som har låg lutning. Papptak har gått igenom en stark utveckling och är i dag något helt annat än papptak från förr.

Takrenovering med plåttak

Plåttak är ett populärt alternativ idag då plåttak är ett robust material och är i princip underhållsfritt. Förr eller senare kan de behöva målas om.

Plåttak kan hantera såväl stark kyla som extrem hetta och passar därför perfekt i alla miljöer och du behöver inte oroa dig om taket håller tätt.

Taksäkerhet ett måste för din fastighet

Taket är en riskfylld plats att vistas på och därför så är också taksäkerhet något som bör prioriteras i samtliga situationer och av samtliga parter. Just därför så finns det numera också en hel mängd av olika säkerhetsanordningar och säkerhetsregler i syfte till att minska antalet olyckor och skador i samband med arbete som sker på dessa höjder.

Det går att hitta allt ifrån glidskydd och snörasskydd till takbryggor och mängder av steganordningar som alla har olika funktioner men ändå samma viktiga gemensamma nämnare – taksäkerhet.

Takservice för alla taktyper, året om.

När såg du över ditt tak senast? Ett tak kan hålla i många år om det ses över regelbundet och små skador åtgärdas så fort de upptäcks. 

Vi underhåller alla slags tak, stora som små. När du anlitar oss för takunderhåll tar vi bort mossa, löv och annan smuts från tak och rännor. Vi inspekterar taket noga för att hitta spruckna takpannor eller andra brister i taket. Genom att undersöka vinden och undertaket kan vi också hitta tecken på fukt och rötskador så de kan åtgärdas i tid.

Fråga oss om tak

Vill du veta mer om vilket tak som passar dig? kontakta oss för konsultation.

Tveka inte att höra av dig, vi genomför en noggrann kontroll av ditt tak och återkommer med en kostnadsfri offert!