Vi bygger säkra och trygga tak

Takläggare Årsta

Välkommen till Wesma Villarenovering! Vi arbetar i Årsta och i resten av Stockholms förorter samt i Sörmland och Svealand som takläggare. I Årsta erbjuder vi arbeten med tätskiktsarbeten, takservice och nyproduktion. Bland våra kunder hittar du villaägare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.
Behöver ni ett nytt tak och bor villa, radhus eller flerfamiljshus eller sitter ni i en styrelse för en bostadsrättsförening i Årsta? I så fall är ni  välkomna att ta kontakt med oss som är takläggare i Årsta!

Anlita takläggare i Årsta

Anlita proffs på tak

När vi lägger tak på villor, radhus och större fastigheter på Årsta, ser vi till att göra rätt från början. Gör vi det, så får ni ett tak som håller nästan hur länge som helst. Med rätt handlag, teknik och kunskap lägger vi trygga och säkra tak. Ingen vill ha ett läckande tak. Den som någon gång har varit med om det, vill aldrig se det hända.
Därför arbetar vi så noggrant när vi utför takläggningen så att ni som bor i huset ska kunna känna er så trygga och säkra det bara går. 

Lång erfarenhet och bred kunskap

Vi har lång erfarenhet av takläggning och hos oss på Wesma Villarenovering arbetar duktiga och kunniga takläggare som arbetar med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare i Årsta. Om ni är intresserade av vilka takläggningar som vi har utfört så kan ni se våra referenser här. Ta kontakt med oss, så bjuder vi på platsbesök och offert, och så kan vi berätta mer om oss!

Vi månar om alla våra kunder

Jobbar för att du ska bli nöjd!

Ta kontakt med oss, så kommer vi ut på kostnadsfritt platsbesök. Då undersöker vi vilka möjligheter som ert tak för att bli så bra som möjligt. Oavsett om ni har ett befintligt tak, eller om ni önskar ett helt nytt tak på ett nytt hus, undersöker vi både vad ni önskar av oss och vad ni behöver för slags tak.

Efter vårt platsbesök hos er, så erbjuder vi en offert helt utan dolda avgifter, så att ni inte ska behöva få obehagliga överraskningar när väl arbetet taket är lagt.

När ni anlitar oss för er takläggning, installerar vi första takställningar för ett säkert arbete för våra takläggare till ert tak Vi månar om våra takläggare och har ansvarsförsäkring så att vi är säkra när vi arbetar.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Anlita oss som er takläggare!

Under tiden som takläggningen pågår håller vi en kontinuerlig kontakt mer er, för att ni ska kunna ta ställning till materialval eller om något annat händer under arbetets gång med takläggning.
Vårt arbete sker med stor noggrannhet när vi bygger ny takläkt, råspont, undertak och yttertak.

Till sist så monterar vi hängrännor och stuprör och ser till så att det blir en fin och säker omslutning kring skarvar, exempelvis för hängrännor och stuprör, och kring en eventuell skorsten. Tillsammans med er gör vi en slutbesiktning så att vi ser att allt är utfört till er belåtenhet.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om Wesma Villarenovering

Vi är takläggare i Årsta och Stockholm. Här erbjuder vi allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion. Hittills har vi arbetat för villaägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Ni som är våra kunder är alltid i fokus. Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om oss!

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka besök för en taköversyn och kostnadsfri offert