Tygga och säkra tak i Danderyd

Takläggare Danderyd

Om du behöver få tag i en takläggare i Danderyd och önskar ett tryggt och säkert tak, så finns vi på Wesma Villarenovering! Vi är takläggare i Danderyd och arbetar för att villa- och radhusägare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare ska få så fina tak som det bara går. I Danderyd, och norra delarna av Stockholm arbetar vi med trygg och säker takläggning. När vi lägger tak, arbetar vi alltid för ett hållbart tak. Därför arbetar vi alltid noggrant och erbjuder alltid de bästa material som finns till tak.

Proffsig takläggare i Danderyd

Experter på tak

Wesma Villarenovering är en anrik takfirma med lång erfarenhet och hos oss arbetar mycket kunniga och kompetenta takläggare i Danderyd. Vilket slags tak är det ni önskar på er villa i Danderyd? Om ni är osäkra, kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök och undersöker ert nuvarande tak. Eller kanske ni bygger ett helt nytt hus och behöver duktiga takläggare i Danderyd? Vi kan ge goda råd om både hur taket ska se ut och vilka takmaterial som passar ert hus.

Kostnadsfria offerter

När vi är ute på platsbesök hos er som önskar få det, kontrollerar vi vad det är som ni behöver och önskar. Om ni redan har ett tak på er villa, radhus, flerfamiljshus eller fastighet så undersöker vi hur ert nuvarande tak är. Vi undersöker skicket, arkitekturen och materialet. Sedan erbjuder vi kostnadsfri offert så att ni vet vad som krävs för ert nya tak. Vilket material vill ni ha?

Vårt fokus är att du ska bli nöjd!

Dessa takmaterial är vanliga på hus i Danderyd

 • Tegelpannor – detta takmaterial är det absolut vanligaste material som vi ser på tak i Danderyd. Särskilt hus från sekelskiftet (det förra sekelskiftet) har tegelpannor på sina tak. Tegelpannor på tak är ett väldigt klassiskt material och bildar ett mycket fint tak. Det håller i väldigt många år, och prislappen kommer också därefter. De kostar ungefär mellan 1000-1800 kronor/kvm.
 • Betongpannor – detta är ett mer modernt takmaterial än tegelpannor men fyller samma funktion men kostar inte lika mycket. Det kostar mellan 900-1600 kronor/kvm och håller nästan lika länge som tegelpannorna. Betongpannor kanske låter som ett tungt material, men är inte det. Betongpannorna kommer i fina färger och kan det går att välja utseende som efterliknar tegelpannans.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa
 • Plåttak – plåt på tak är ett mycket tacksamt material. Det håller i så många år, och har ofta en garantitid på över 50 år. Vi kan tycka att det är ett underskattat material, och har som tradition endast lagts på uthus och dylik. Men att lägga ett plåttak på en villa är en mycket bra idé. Ett nytt plåttak kostar mellan 800-1500 kronor/kvm.
 • Papptak – papptaket är snyggt på alla slags hus i funkisstil. Arkitekturen på funkishus ritades med papptak för att få till så släta och platta tak som möjligt. Det är snyggast att lägga papptak på just funkishus och alla hus som är byggda mellan 1950-1960-talet. Så har ni en fastighet som byggdes under den tidsperioden så är papptak det snyggaste. Det kostar mellan 350-600 kronor/kvm.
 • Shingeltak – detta takmaterial är det som kostar minst/kvm, mellan 150-250 kronor/kvm, och håller i ungefär 10-15 år. De finns i många olika färger och mönster, så vill man ha ett fint tak med en fin prislapp så är detta ett bra val.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Om Wesma Villarenovering

  Wesma Villarenovering är takläggare i Danderyd och vi arbetar i norra Stockholm och runt Stockholm till exempel i både Sörmland och Svealand. Vi fyller 10 år nästa år och erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare i Danderyd, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid ni som kund i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Vi har redan många fina takläggningar och referenser, om ni vill kan ni se fler här.

  Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Föregående
  Nästa

  Boka besök för taköversyn och kostnadsfri offert.