Trygga och säkra tak

Takläggare Djursholm

Behöver ni ett nytt tak och söker efter en takläggare på Djursholm? Om ni har en villa, radhus eller flerfamiljshus – eller är styrelsemedlem för en bostadsrättsförening – är ni välkomna att ta kontakt med oss!

Vi är takläggare på Djursholm som arbetar i norra Stockholm och i städer runt Stockholm, Sörmland och Svealand. Alla våra takläggare har lång erfarenhet. Bland våra kunder hittar du villaägare på Djursholm, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är det alltid ni som är kunder som är vårt fokus. Vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt med ert nya tak.
Vill ni se vilka takläggningar som vi har utfört? Se dem här.

Er takläggare på Djursholm

Proffs på nyproduktion av tak,

Vid alla slags takläggningar ser vi till att göra rätt från början. Vi har sett om vi gör rätt som takläggare så lägger vi tak som håller nästan hur länge som helst. Med rätt handlag, teknik och kunskap ser vi till att utföra takläggning på rätt sätt. Ingen vill ha ett läckande tak, den som någon gång har varit med om det, vill aldrig se det hända.

Allt för att ni ska känna er trygga

Därför arbetar vi så noggrant det bara går när vi utför vår takläggning så att ni som bor i huset ska kunna känna er så trygga och säkra som möjligt. Ett läckande tak kan förstöra vilket hus som helst. Om inte taket håller, blir det stora skador på huset och i värsta fall blir huset obeboeligt. Skulle det hända måste det skadade material rivas upp, och torka ut innan man kan lägga på nytt och fräscht material. Av den anledningen utför vi takläggning så att ingen skada sker på huset. Det är alltid ett större (och onödigt) arbete att renovera ett skadat tak än att lägga ett helt nytt.

Vi månar om alla våra kunder!

Så går det till att anlita oss

  • Ta kontakt med oss, så kommer vi ut på kostnadsfritt platsbesök. Då undersöker vi ert tak för att takläggningen ska bli så bra som möjligt. Oavsett om ni har ett befintligt tak, eller om ni har ett helt nytt hus, vill vi ta reda på vad ni vill och vilket slags tak som ni önskar ha.
  • Efter det erbjuder vi er i Djursholm en offert, och ser till så att ni inte ska behöva få några obehagliga överraskningar när det är dags att betala fakturan.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Vi jobbar tills ni är nöjda

Som er takläggare på Djursholm arbetar vi tills ni blir nöjda. Och vill ni det, kan vi ge goda råd och stöd vid planeringen av ert tak. Vid ett första möte informerar vi er om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa er. När ni anlitar ni oss som er takläggare ser vi till att arbeta noggrant med er takläggning.

Vi håller en kontinuerlig kontakt med er för att ni ska kunna ta ställning till materialval eller om något annat händer under tiden som vi arbetar som takläggare på ert hus i Djursholm.

Vi bygger ert tak med väl omslutning kring stuprör och hängrännor, och eventuell skorsten, så att det blir ett säkert tak.När taket väl är lagt, gör vi tillsammans med er, en slutbesiktning så att vi ser att allt är till er belåtenhet.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om Wesma Villarenovering

Wesma Villarenovering erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Vi har redan många fina takläggningar och referenser.

Ta kontakt med oss, så kommer vi ut till er på kostnadsfritt platsbesök!

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka oss för taköversyn och kostnadsfri offert