Lägger säkra tak på Ekerö

Takläggare Ekerö

Välkommen till Wesma Villarenovering som arbetar som takläggare på Ekerö. Behöver ni ett nytt tak till er villa, radhus eller flerfamiljshus? Om ni sitter i en styrelse för en bostadsrättsförening, är ni välkomna att ta kontakt med oss som är takläggare på Ekerö.

Bland våra kunder hittar du villaägare på Ekerö, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är det alltid ni som är kunder i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt.

Er takläggare på Ekerö

Anlita proffs på tak

När vi lägger tak på villor, radhus och större fastigheter på Ekerö, ser vi till att göra rätt från början. Gör vi det, så får ni ett tak som håller nästan hur länge som helst. Med rätt teknik och kunskap lägger vi trygga och säkra tak.

Därför arbetar vi noggrant när vi utför takläggningen så att ni som bor i huset ska kunna känna er trygga och säkra. Ett läckande tak kan ge upphov till stora skador på huset.

Om det skulle hända så måste allt som har blivit skadat rivas upp och torka ut innan man kan lägga på nytt och fräscht material. Det är med detta i tanke som vi alltid så att inget ska skadas i huset. Det är alltid ett större arbete att renovera ett skadat tak än att lägga ett helt nytt. Om ni är intresserade av vilka takläggningar som vi har utfört och referenser, kan ni se fler här.

Allt för att ni ska vara trygga

När takarbetet drar igång har ni samma projektledare under hela takläggningen, som svarar på alla era frågor medan ni kan fortsätta med er vardag. Vi har vill gärna höra era åsikter samt så kan vi förklara vad som händer under projektets gång så att ni ska känna dig trygg med oss.

Vi jobbar för att ni ska bli nöjda!

Så arbetar vi med takläggning

Som er takläggare på Ekerö arbetar vi tills ni är nöjda:

Ta kontakt med oss, så kommer vi ut på kostnadsfritt platsbesök. Vi tittar på hur ni kan få ett så tryggt och säkert tak som möjligt.

Berätta gärna vad ni önskar av oss och vad ni behöver för slags tak. Oavsett om ni har ett befintligt tak, eller om ni behöver ett helt nytt tak på ett nytt hus, lägger vi ert nya tak.

Efter platsbesöket erbjuder vi en offert helt utan dolda avgifter. Vi och säkerligen inte ni heller vill ha några obehagliga överraskningar när det är dags att betala fakturan.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa
Under arbetets gång med takläggning på Ekerö, håller vi en kontinuerlig kontakt. Det gör vi för att ni ska kunna ta ställning till materialval eller om något annat händer under tiden. Vi arbetar på ett noggrant sätt och arbetar med takläkt, undertak och yttertak.

När det är gjort monterar vi hängrännor och stuprör och ser till så att taket omsluter kring alla skarvar med ordentlig plåt och skruvar.

Till sist gör vi tillsammans med er en slutbesiktning så att vi ser att allt är utfört till belåtenhet.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om Wesma Villarenovering

Vår takläggningsfirma fyller snart 10 år, vi har en lång erfarenhet av takläggning. Våra duktiga och kunniga takläggare arbetar med allt från tätskiktsarbete till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare på Ekerö, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är det alltid ni som är kunder i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka oss för en taköversyn och kostnadsfri offert