Duktiga takläggare i Enskede

Takläggare Enskede

Välkomna till Wesma Villarenovering! Vi är er trygga och effektiva takläggare i Enskede. Vi utför många takläggningar och erbjuder därmed även bra rimliga priser. Hos oss får ni komplett pris för hela er takläggning – inga dolda avgifter med andra ord.

Om ni har en villa eller radhus som behöver en säker takläggning är vi er takläggare i Enskede. Vi använder alltid material av absolut högsta kvalitet, därför får ni garanti på era tak i 5 år efter att vi har lagt det.

Er takläggare i Enskede

Proffs allt som rör tak

Vi ser det som en självklarhet att erbjuda kostnadsfria offerter innan en takläggning blir till och utför allt från takrenovering, takbyte till gedigna takläggningar. Wesma Villarenovering är experter på tak och arbetar alltid med stor noggrannhet. Oavsett vilket takmaterial som ni önskar, lägger vi ert tak och är specialister på alla slags takmaterial. Så det är upp till er vilka material som ni önskar till era tak.

Offerter utan dolda avgifter

När vi kommer ut på vårt kostnadsfria platsbesök, gör vi en noggrann kontroll av ert tak, för att sedan kunna ge en så realistisk offert som möjligt. Varken för er – eller för oss – är det ovärderligt att våra kunder inte överraskas av den slutliga kostnaden. I så fall är en lägre kostnad än den beräknade en trevligare överraskning, men inte tvärtom. Vi är måna om våra kunder, och arbetar alltid för att ni ska bli så nöjda som det bara går.

Arbetar med fokus på alla våra kunder

Välja material för takläggning

Husen i Enskede har alla olika utseenden när det kommer till arkitektur och tidsperiod för när det byggdes. Här finns det både villor och lägenheter och med det åtanke är det viktigt att välja takmaterial så att hela huset bevarar sin identitet. Men med det sagt är det alltid ni som väljer takmaterial efter ert tycke och smak, och med den budget som ni har.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Takläggnings kostnad

Många tänker på kostnaderna när det kommer till takläggning. Ett nytt tak är verkligen en investering i ert hus, oavsett om det är ett nytt hus eller nytt tak på ett befintligt. Här finns många möjligheter att välja material till taket, och det bästa är att välja material till tak som är hållbara som kommer med olika prislappar. Tegelpannor är bland de vanligaste material som vi ser på tak i Enskede. Tegelpannor på tak är ett väldigt klassiskt material och bildar ett mycket fint tak, som håller i många år. De kostar ungefär mellan 1000-1800 kronor/kvm. Betongpannor – är ett mer modernt takmaterial än tegelpannor som kostar mellan 900-1600 kronor/kvm. De håller nästan lika länge som tegelpannor. Betongpannorna kommer i fina färger och det går att välja utseende som efterliknar tegelpannor, om man nu vill det.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om Wesma Villarenovering

Wesma Villarenovering är takläggare i Enskede som arbetar i Storstockholm, bland våra kunder hittar ni villaägare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

För oss är alltid kunden i fokus och vi är lyhörda för att våra kunder ska bli som möjligt. Vår takläggningsfirma har funnits i flera år, och fyller 10 år snart och erbjuder allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak.

Välkommen att ta kontakt så kan vi komma ut till er och berätta mer om oss!

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Av oss får ni kostnadsfri taköversyn och offert