När du behöver duktig takläggare i Gnesta

Takläggare Gnesta

Bor ni i Gnesta och behöver få tag i en takläggare? I Gnesta arbetar vi för att villa- och radhusägare, bostadsrättsföreningar med flerfamiljshus och privata fastighetsägare, ska få trygga och säkra takläggningar. Förutom i Gnesta arbetar vi även i resten av Sörmland, såsom i Tystberga, Vagnhärad, Trosa, Mariefred, Nykvarn, Nynäshamn och Gnesta. Wesma Villarenovering har kunniga och duktiga takläggare i Gnesta som erbjuder trygg och säker takläggning. Vi har funnits i 10 år, har lång erfarenhet som takläggare med bred kompetens.

Er takläggare i Gnesta

Proffs på tak i Gnesta

Har ni ett hus, eller bygger ni nytt? Oavsett vilket så hjälper vi er lägga ert tak. Om ni har ett helt nytt hus och behöver få tag i takläggare som lägger ert nya tak, så kommer vi ut till er, på ett kostnadsfritt platsbesök. Då vill vi gärna höra om vilket slags tak ni önskar er och hur ni har tänkt det hela. Är det så att ni redan har ett hus, men som behöver ett nytt tak, så kommer vi även ut på ett kostnadsfritt platsbesök och undersöker ert befintliga tak. Detta gör vi för att kunna erbjuda en så realistisk offert som möjligt. Vi har inga dolda avgifter eller kostnader som inte ni ska känna till från början.

Vi vill att du ska känna dig trygg

När takarbetet drar igång har du samma projektledare under hela takläggningen som svarar på alla dina frågor medan du kan fortsätta med din vardag. Vi har vill gärna höra dina åsikter och vi kan förklara vad som händer under projektets gång så att du ska känna dig trygg med oss.

Så utför vi takläggning i Gnesta

Jobbar för att du ska bli nöjd!

 • Beroende på om det är nytt hus eller om vi lägger nytt tak på ett befintligt hus, bygger vi alltid takstolar med råspont, takpapp, underlagsduk och läkt, underlagstak och yttertak.
 • Har ni ett äldre tak byter vi även vindskivor när vi river det gamla taket.
 • När underlagstäckningen är lagd, lägger vi takläkt i 2 delar ströläkt och bärläkt.
 • Då det är klart lägger vi på yttertaket i det material som ni väljer.
 • Sedan då allt yttertak ligger på plats ser vi till att isolera alla skarvar, exempelvis vid skorsten, där hängrännor och stuprör ska monteras.
 • Vi monterar hängrännor och stuprör samt vindskivor.
 • Om ni vill det, och det är viktigt, så monterar vi även infästningspunkter, takstegar, takfotsbrädor med mera.
 • När takläggningen är klar gör vi sedan en slutbesiktning tillsammans så att vi vet att ni är nöjda med ert nya tak.
 • Som er takläggare i Gnesta arbetar vi för att det ska bli trygga och säkra tak. Därför arbetar vi noggrant och säkert.

  Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Föregående
  Nästa
  Föregående
  Nästa

  Takläggnings kostnad

  Ett nytt tak är verkligen en investering i ert hus, oavsett om det är ett nytt hus eller nytt tak på ett befintligt. Här finns många möjligheter tak som är hållbara och kommer med olika prislappar. 

  Viktigt val vid takläggning i Gnesta:

  • Tegelpannor – är ett klassiskt material och bildar ett mycket fint tak och håller i närmare 100 år. Prislappen kommer därefter och kostar mellan 1000-1800 kronor/kvm.
  • Betongpannor – kostar mellan 900-1600 kronor/kvm.  Betongpannorna kommer i fina färger och det går att välja utseende som efterliknar tegelpannor, om man nu vill det.
  • Plåttak – är ett underskattat material, och håller i många år, och har ofta en garantitid på 50 år.  Ett nytt plåttak kostar mellan 800-1500 kronor/kvm.
  • Papptak – är snyggt på alla slags hus som är byggda i funkisstil. Det kostar mellan 350-600 kronor/kvm.

  Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Om Wesma Villarenovering

  Wesma Villarenovering fyller 10 år nästa år och erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare i Gnesta, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid ni som kund i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Vi har redan många fina takläggningar och referenser. Om ni vill så kan ni se dem genom att klicka här.

  Ta kontakt med oss, så kommer vi ut till er på kostnadsfritt platsbesök!

  Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Föregående
  Nästa

  Boka besök i Gnesta för en taköversyn och kostnadsfri offert.

  Gnesta – en stad med mjuk stadspuls.

  Här hittar du ett rikt kulturlandskap, djupa skogar, vackra sjöar, en stadspuls och ett trivsamt lugn. En egen värld av nya stigar, värme och starka personligheter. För att inte tala om alla kulturpersonligheter som har valt att bosätta sig här. Det är här du möter människorna som gör intryck och gör så att du känner dig välkomnad med värme.

  Om Gnesta som kommun.

  Gnesta kommun med sina 11 000 invånare ligger i Sörmland drygt 30 minuter från Stockholms central och växer mer än någonsin. Gnesta kommun har en totalareal på 461 km² och gränsar till Södertälje, Trosa, Nyköping, Flen, Strängnäs och Nykvarn. Kommunen består av tre tätorter, tre mindre bostadsorter och landsbygd.