Vi lägger om ditt tak

Takläggare Huddinge

Behöver ni ett nytt tak? Vi arbetar som takläggare i Huddinge. Om ni har en villa, radhus eller flerfamiljshus eller sitter med i en styrelse för en bostadsrättsförening i Huddinge, är ni mer än välkomna att ta kontakt med oss. Bland våra kunder hittar du villaägare på Huddinge, BRF:er och privata fastighetsägare. För oss är det alltid ni som är våra kunder som är i fokus.

Takläggare Huddinge

En riktig takexpert i Huddinge

Har du upptäckt synliga skador på ditt tak eller tror du att det hittat in i underlaget? Vi på Wesma åker gärna till dig och gör en kostnadsfri översyn på ditt tak där vi går igenom många punkter för att se om det är dags att lägga nytt tak. Vi är takproffs med lång erfarenhet som har lagt många tak i Huddinge och gör alltid vårt yttersta vid varje takläggning för att lämna goda spår! Ni som är våra kunder är prioritering nummer ett för oss.

Vi lämnar långa garantier efter utförd takläggning.

När vi lägger tak på villor, radhus och större fastigheter på Huddinge, ser vi till att göra rätt från början. Gör vi det, så får ni ett tak som håller nästan hur länge som helst. Med rätt handlag, teknik och kunskap lägger vi trygga och säkra tak. Ingen vill ha ett läckande tak. Därför arbetar vi så noggrant det bara går när vi utför takläggningen så att ni som bor i huset ska kunna känna er så trygga och säkra det bara går.

Om ni är intresserade av vilka takläggningar som vi har utfört och referenser, kan ni se fler här.

Anlita oss som är takläggare i Huddinge !

Erbjuder översyn och offert

Ta kontakt med oss! Vi kommer gärna på kostnadsfritt platsbesök och tittar på vilka möjligheter ert tak har och hur vi kan utföra takläggning så det blir så bra som möjligt.
Efter platsbesöket erbjuder vi en offert helt utan dolda avgifter. Vi vill inte att ni ska få obehagliga överraskningar när fakturan ska betalas.

Vår takläggning sker med stor noggrannhet när vi lägger ny takläkt, undertak och yttertak.
När taket är lagt, gör vi tillsammans en slutbesiktning så att vi ser att allt är utfört till belåtenhet.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Vi arbetar tills ni är nöjda!

Som er takläggare på Huddinge ser vi till så att ni blir nöjda. Oavsett vilket takmaterial som ni önskar er, arbetar vi med det. Tegelpannor är ett av de vanligaste material som vi ser på tak.Tegelpannor på tak är ett klassiskt material som blir ett mycket fint tak som håller i nästan 100 år.

Betongpannor är ett mer modernt takmaterial än tegelpannor som finns i fina färger och ni kan välja utseende gällande färg och form på betongpannorna.

Plåttak är ett annat och mycket bra material till tak som håller i många år. Oftast har de en garantitid på 50 år. Vi kan tycka att det är ett underskattat material, och har som tradition endast lagts på uthus och dylik.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Kort om Wesma Villarenovering

Vår takläggningsfirma fyller 10 år nästa år och vi har lång erfarenhet av takläggning. Hos oss arbetar kunniga takläggare som erbjuder takservice och nyproduktion av tak, samt tätskiktsarbeten. När ni anlitar oss, arbetar vi med stora ambitioner och alltid med hög kvalitet från minsta skruv till takläggning av yttertak, montering av hängrännor, stuprör och vindskivor.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka besök i Huddinge för kostnadsfri taköversyn och offert

Huddinge – nära till naturen.

En tredjedel av Huddinge består av skyddad mark och skog. Här finns till exempel Gömmarens naturreservat, Flemingsbergsskogens naturreservat och Orlångens naturreservat. Flera av promenad- och motionsspåren är försedda med elljus. Sommartid erbjuds bad och fiske och på vintern plogas skridskobanor på flera sjöar. Vill du åka längdskidor så spårar man på många platser i kommunen, lockar utförsåkning är Flottsbro länets högsta slalombacke. Populära anläggningar för gympa och styrketräning är Friskis & Svettis samt Träningsverkstan i Storängen.

Om Huddinge som kommun.

Huddinge kommun är näst störst av alla kommuner i Stockholm. I Huddinge centrum finns ett välfyllt biblioteket, som även bjuder på intressanta författarträffar och föreläsningar med olika teman. Populära årliga arrangemang är Huddinge jazz och 1000 meter konst. Fullersta gård har ett välbesökt café och erbjuder både konst med permanenta och tillfälliga utställningar. Här finns även den pedagogiska verksamheten Konstverkstan som vänder sig till barn och ungdomar. Från Huddinge station tar det bara 15 minuter med pendeltåg till Stockholm City. Huddinge växer, och det byggs mycket.