Vi lägger om ditt tak

Takläggare Huddinge

Anlitar du Wesma Villarenovering AB som takföretag har du alla förutsättningar att få ett säkert och tätt tak, våra takläggare är riktigt kunniga och har bred erfarenhet av just takläggning. Alla våra takläggare är utbildade och hanterar alla typer av tak såsom tegel, betong, pappa och plåt. Vid varje takläggning lämnar vi dig en lång garanti så du kan känna dig trygg både under och efter. Har du ett sjukt eller gammalt tak som behöver ses över? Eller har det redan börjat läcka in. Tveka inte att höra av dig till oss för ett kostnadsfri besök och offert.

Takläggare Huddinge

En riktig takexpert i Huddinge

Har du upptäckt synliga skador på ditt tak eller tror du att det hittat in i underlaget? Vi på Wesma åker gärna till dig och gör en kostnadsfri översyn på ditt tak där vi går igenom många punkter för att se om det är dags att lägga nytt tak. Vi är takproffs med lång erfarenhet som har lagt många tak i Huddinge. Vi gör alltid vårt yttersta vid varje takläggning för att lämna goda spår! Du som kund är prioritering nummer ett för oss och vi har inte råd att slarva.

Vi lämnar långa garantier efter utförd takläggning.

När du anlitar Wesma Villarenovering som takläggare till din takläggning har du alltid samma projektledare på plats som är med från dag ett. Under projektets gång svarar vi på alla dina frågor och förklarar vad som pågår under takläggningen. Våra takläggare har alla utbildningar som krävs för att lägga ett tak rätt och tätt. Plus att det kommer vara riktigt städat när vi är klara! Vi erbjuder dig långa garantier efter varje utförd takläggning så att du kan känna dig trygg.

Takläggningar vi utfört i Huddinge med kranskommuner.

På ett tak vilar nu stadiga betongpannor med tegelröd kulör.

Vi befinner oss i utkanten i Hölö där en idyllisk skogsmiljö omfamnar området på en villa byggd 1947. Utfört en takrenovering på ett hustak som hade fått många läckage som tagit över underredet. Det som pryder hustaket är robusta betongpannor, vattenavrinningssystem, plåtbeklädnad på skorsten samt snörasskydd.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

På en villa ligger nu tegelpannor symmetriskt på dess fallande vinklar.

Denna tur gick till Stureby som är ett område i Enskede, vi ska utföra takläggning på en villa byggd 1922 som har ett brutet hustak som form. Riktigt läckert! Hustaket får ett naturtegel som beklädnad som smälter in i området.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

På ett hustak med sadelstruktur ligger bastanta betongpannor med svart kulör.

I Turinge på Ripvägen 9 är det dags för en villa byggd 1969 att få sitt tak renoverat. Betongpannor med svart kulör läggs enligt alla regler.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka besök i Huddinge för en taköversyn och kostnadsfri offert.

Huddinge – nära till naturen.

En tredjedel av Huddinge består av skyddad mark och skog. Här finns till exempel Gömmarens naturreservat, Flemingsbergsskogens naturreservat och Orlångens naturreservat. Flera av promenad- och motionsspåren är försedda med elljus. Sommartid erbjuds bad och fiske och på vintern plogas skridskobanor på flera sjöar. Vill du åka längdskidor så spårar man på många platser i kommunen, lockar utförsåkning är Flottsbro länets högsta slalombacke. Populära anläggningar för gympa och styrketräning är Friskis & Svettis samt Träningsverkstan i Storängen.

Om Huddinge som kommun.

Huddinge kommun är näst störst av alla kommuner i Stockholm. I Huddinge centrum finns ett välfyllt biblioteket, som även bjuder på intressanta författarträffar och föreläsningar med olika teman. Populära årliga arrangemang är Huddinge jazz och 1000 meter konst. Fullersta gård har ett välbesökt café och erbjuder både konst med permanenta och tillfälliga utställningar. Här finns även den pedagogiska verksamheten Konstverkstan som vänder sig till barn och ungdomar. Från Huddinge station tar det bara 15 minuter med pendeltåg till Stockholm City. Huddinge växer, och det byggs mycket.