Lägg nytt tak med Wesma Villarenovering

Takläggare Järna

Vi är en mycket kunnig takfirma som har många års erfarenhet av takläggning i Järna. Vår idé är enkel, vi lägger taket rätt från början så ni får ett säkert och tätt tak. Våra takläggare är vana med alla typer av tak och gör sitt yttersta för att du som kund ska vara nöjd och känna er trygga i ert hus efter utfört takarbete. Hör gärna av dig till oss på Wesma Villarenovering om du behöver en kostnadsfri offert när du ska renovera ditt tak.

Takläggare Järna

Vi är proffs på tak i Järna

När ditt hus fått ett par år på nacken brukar det vara dags att lägga om sitt tak. Du kan kolla upp detta både från gatan om några takpannor är trasiga eller ligger snett. Om du är van kan du även gå upp på taket och göra en närmre titt efter läckage. Vill du hellre att vi på Wesma Villarenovering kommer till dig och genomför en kostnadsfri taköversyn och samtidigt lämnar en offert så är du välkommen att kontakta oss så bokar vi in ett möte som passar båda parter. Vi är proffs på alla takmaterial på villor i Järna.

Våra takläggare har mångårig erfarenhet och kunskap.

Med Wesma Villarenovering på plats har du alltid en projektledare som är med från dag ett. Vi förklarar vad som händer under projektets gång så du kan känna dig trygg med oss. Våra takläggare har alla utbildningar som krävs för att lägga ett tak rätt och tätt. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Takläggningar vi utfört i Järna med kranskommuner.

På ett tak i Hölö har vi genomfört en takläggning med naturröda betongpannor.

Vi befinner oss i utkanten i Hölö där en idyllisk skogsmiljö omfamnar området på en villa byggd 1947. Utfört en takrenovering på ett hustak som hade fått många läckage som tagit över underredet. Det som pryder hustaket är robusta betongpannor, vattenavrinningssystem, plåtbeklädnad på skorsten samt snörasskydd.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

I Stureby har vi lagt tidlösa tegelpannor på ett tak som har bruten struktur.

Denna tur gick till Stureby som är ett område i Enskede, vi ska utföra takläggning på en villa byggd 1922 som har ett brutet hustak som form. Riktigt läckert! Hustaket får ett naturtegel som beklädnad som smälter in i området.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

På ett sadeltak har vi utfört en takläggning med rejäla betongpannor.

I Turinge på Ripvägen 9 är det dags för en villa byggd 1969 att få sitt tak renoverat. Betongpannor med svart kulör läggs enligt alla regler.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka besök i Järna för en taköversyn och kostnadsfri offert.

Järna – En liten ort mitt i idyllen.

Järna är en gammal jordbruksort med spår från medeltida befästningar. Idag är Järna i stark utveckling i samband med industrialiseringen och tillkomsten av järnvägsspåret som går rakt igenom Järna. I Järna bor kanske inte så många människor, ca 9000. Men här finns ett stort företagsnätverk och det finns inte mindre än 1100 företag med postadress i Järna. Allt från storföretag som Fläkt Woods och Saltå Kvarn, men även flertalet butiker i Järna centrum där det är allt från klädbutiker, restaruanger till massage samt tandvård.

Om Järna som stad.

Många söker sig till Järna för ett tryggt boende på ”landet” men ändå med närheten till Stockholm genom att man snabbt kan komma på E4:an och ta sig till Stockholm på 20 minuter. Idag är det 700 bostäder planerade, både i form av småhus i Kallfors Östra, samt Kallfors Norra som är under uppbyggnad just nu där även förskola är planerad. Järna ligger ca 1 mil söder om Södertälje på E4:an och är en del av Stockholms län.