Vi lägger säkra och trygga tak

Takläggare Järna

Välkommen till Wesma Villarenovering som arbetar som takläggare i Järna! Vi är din trygga takläggare för din villa i Järna. Här lägger vi många tak och erbjuder bra pris för takläggning. Hos oss får du komplett pris för hela er takläggning – inga dolda avgifter med andra ord.

Om ni har en villa eller radhus som behöver en säker takläggning erbjuder vi oss som er takläggare att lägga ert tak med material av högsta tänkbara kvalitet. Hos oss får ni garanti på era tak i så mycket som 5 år efter att vi har lagt ert tak.

Er takläggare i Järna

Be om offert för takläggning

Vi ser det som en självklarhet att erbjuda kostnadsfria offerter innan en takläggning blir till och utför allt från takrenovering, takbyte till gedigna takläggningar. Wesma Villarenovering är experter på tak och arbetar alltid med stor noggrannhet. Oavsett vilket takmaterial som du önskar, lägger vi ert tak och är specialister på alla slags takmaterial. Så det är upp till er vilka material som ni önskar till era tak. Husen i Järna har alla olika utseenden och vissa hus, när det kommer till arkitektur och tid för när det byggdes, bör läggas med vissa takmaterial. Det är viktigt att hela huset bevarar sin identitet, men med det sagt är det alltid ni som våra kunder som väljer takmaterial.

Vi vill att du ska känna dig trygg

När vi kommer ut på vårt kostnadsfria platsbesök, gör vi en noggrann kontroll av ert tak, för att sedan kunna ge en så realistisk offert som möjligt. Varken för er – eller för oss – är det ovärderligt att våra kunder inte överraskas av den slutliga kostnaden. I så fall är en lägre kostnad än den beräknade en trevligare överraskning, men inte tvärtom. Vi är måna om våra kunder, och arbetar alltid för att ni ska bli så nöjda som det bara går.

Takläggning i Järna med hög kvalitet

Trygg takläggning för din villa

Ingen vill ha ett läckande tak. Den som någon gång har varit med om det, vill aldrig se det hända. Därför arbetar vi med gedigna material och utför takläggningen så att ni som bor i huset ska känna er så trygga och säkra det bara går med de tak som vi lägger. Ett läckande tak kan ge upphov till stora skador på huset.

Skulle det hända så måste allt som har blivit skadat rivas upp och torka ut innan man kan lägga på nytt och fräscht material. Det är med detta i tanke som vi alltid arbetar noggrant så att inget ska skadas i huset.

Vi är noggrann takläggare i Järna som arbetar för att taket ska vara tryggt och säkert. Därför arbetar ni alltid noggrant med läkt, undertak och att hängrännor och stuprör fungerar precis som de ska.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Takläggning – kostnad

Många tänker på kostnaderna när det kommer till takläggning. Ett nytt tak är verkligen en investering i ert hus, oavsett om det är ett nytt hus eller nytt tak på ett befintligt. Här finns många möjligheter att välja material till taket, och det bästa är att välja material till tak som är hållbara som kommer med olika prislappar. Så vilket slags tak önskar ni?
  • Tegelpannor – detta takmaterial är det absolut vanligaste material som vi ser på tak i Järna.
  • Betongpannor – detta är ett mer modernt takmaterial än tegelpannor.
  • Plåttak – plåt på tak är ett mycket tacksamt material. Det håller i så många år, och har ofta en garantitid på över 50 år.
  • Papptak – papptaket är snyggt på alla slags hus i funkisstil. Arkitekturen på funkishus ritades med papptak för att få till så släta och platta tak som möjligt.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Kort om Wesma Villarenovering

Vi är takläggare som arbetar i Järna och i Stockholm med dess förorter, samt i Trosa, Vagnhärad, Tystberga, Mariefred, Gnesta och Nynäshamn bland annat. Wesma Villarenovering har funnits i flera år, och fyller 10 år nästa år. Vi erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion. Bland våra kunder hittar du villaägare i Järna, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid kunden i fokus och är lyhörda för att våra kunder ska bli så nöjda det bara går.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka besök i Järna för kostnadsfri taköversyn och offert

Järna – En liten ort mitt i idyllen.

Järna är en gammal jordbruksort med spår från medeltida befästningar. Idag är Järna i stark utveckling i samband med industrialiseringen och tillkomsten av järnvägsspåret som går rakt igenom Järna. I Järna bor kanske inte så många människor, ca 9000. Men här finns ett stort företagsnätverk och det finns inte mindre än 1100 företag med postadress i Järna. Allt från storföretag som Fläkt Woods och Saltå Kvarn, men även flertalet butiker i Järna centrum där det är allt från klädbutiker, restaruanger till massage samt tandvård.

Om Järna som stad.

Många söker sig till Järna för ett tryggt boende på ”landet” men ändå med närheten till Stockholm genom att man snabbt kan komma på E4:an och ta sig till Stockholm på 20 minuter. Idag är det 700 bostäder planerade, både i form av småhus i Kallfors Östra, samt Kallfors Norra som är under uppbyggnad just nu där även förskola är planerad. Järna ligger ca 1 mil söder om Södertälje på E4:an och är en del av Stockholms län.