duktig takläggare på Lidingö

Takläggare Lidingö

Välkommen till Wesma Villarenovering som arbetar som takläggare på Lidingö. Behöver ni ett nytt tak? Om ni har en villa, radhus eller flerfamiljshus och sitter i en styrelse för en bostadsrättsförening, är ni välkomna att ta kontakt med er takläggare på Lidingö!

Er takläggare på Lidingö

Proffs på takläggning

Vi är takläggare på Lidingö och arbetar i norra Stockholm och i städer runt Stockholm, som i både Sörmland och Svealand. Vår takläggningsfirma fyller 10 år nästa år. Vi har lång erfarenhet av takläggning, hos oss arbetar duktiga och kunniga takläggare som arbetar med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare på Lidingö, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är det alltid ni som är kunder i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Om ni är intresserade av vilka takläggningar som vi har utfört och referenser, kan ni se fler här.

Vi vill att du ska känna dig trygg

När takarbetet drar igång har du samma projektledare under hela takläggningen som svarar på alla dina frågor medan du kan fortsätta med din vardag. Vi har vill gärna höra dina åsikter och vi kan förklara vad som händer under projektets gång så att du ska känna dig trygg med oss.

Alltid hög kvalitet på vår takläggning på Lidingö

Hur går takläggningen till?

  1. Under arbetets gång med takläggning på ert hus på Lidingö, håller vi en kontinuerlig kontakt för att ni ska kunna ta ställning till materialval eller om något annat händer under tiden.
  2. Vi lägger ert tak med stor noggrannhet och ser till så att takläkt och undertak byggs lika väl som yttertaket.
  3. Sedan monterar vi hängrännor och stuprör och ser till så att taket omsluter eventuell skorsten så att det blir ett säkert tak.
  4. När taket är lagt, gör vi tillsammans med er en slutbesiktning så att vi ser att allt är utfört till belåtenhet.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Vi månar om alla våra kunder

När vi lägger tak på villor, radhus och större fastigheter på Lidingö, ser vi till att göra rätt från början. När vi gör det, så får ni ett tak som håller nästan hur länge som helst. Med rätt hantlag, teknik och kunskap lägger vi trygga och säkra tak. Ingen vill ha ett läckande tak.

Därför arbetar vi så noggrant det bara går när vi utför takläggningen så att ni som bor i huset ska kunna känna er så trygga och säkra det bara går. Det är med detta i tanke som vi alltid så att inget ska skadas i huset.

Som er takläggare på Lidingö ser vi till så att ni blir nöjda.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om Wesma Villarenovering

Wesma Villarenovering fyller 10 år nästa år och erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare på Lidingö, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

För oss är det alltid ni som är våra kund som är vårt fokus. Vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla och gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Vi har redan många fina takläggningar och referenser. Om ni vill så kan ni se dem genom att klicka här.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka oss för en taköversyn och kostnadsfri offert