Vi är duktiga takläggare i Mariefred

Takläggare Mariefred

Om du behöver få tag i en takläggare i Mariefred och önskar ett tryggt och säkert tak, så finns vi på Wesma Villarenovering! Vi är takläggare i Mariefred och arbetar för att villa- och radhusägare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare ska få så fina tak som det bara går. I Mariefred, och övriga Sörmland arbetar vi med trygg och säker takläggning. När vi lägger tak, arbetar vi alltid för ett hållbart tak. Därför arbetar vi alltid noggrant och erbjuder alltid de bästa material som finns till tak.

Er takläggare i Mariefred

Proffs på takläggning

Har ni ett hus, eller bygger ni nytt? Oavsett vilket så hjälper vi er lägga ert tak. Om ni har ett helt nytt hus och behöver få tag i takläggare som lägger ert nya tak, så kommer vi ut till er, på ett kostnadsfritt platsbesök. Då vill vi gärna höra om vilket slags tak ni önskar er och hur ni har tänkt det hela. Är det så att ni redan har ett hus, men som behöver ett nytt tak, så kommer vi även ut på ett kostnadsfritt platsbesök och undersöker ert befintliga tak. Detta gör vi för att kunna erbjuda en så realistisk offert som möjligt. Vi har inga dolda avgifter eller kostnader som inte ni ska känna till från början.

Håller kontinuerlig kontakt

När takarbetet drar igång har du samma projektledare under hela takläggningen som svarar på alla dina frågor medan du kan fortsätta med din vardag. Vi har vill gärna höra dina åsikter och vi kan förklara vad som händer under projektets gång så att du ska känna dig trygg med oss.

Jobbar för att du ska bli nöjd!

Så utför vi takläggning

  • Beroende på om det är nytt hus eller om vi lägger nytt tak på ett befintligt hus, bygger vi alltid takstolar med råspont, takpapp, underlagsduk och läkt, underlagstak och yttertak.
  • Har ni ett äldre tak byter vi även vindskivor när vi river det gamla taket.
  • När underlagstäckningen är lagd, lägger vi takläkt i 2 delar ströläkt och bärläkt.
  • Då det är klart lägger vi på yttertaket i det material som ni väljer.

Som er takläggare i Mariefred arbetar vi för att det ska bli trygga och säkra tak. Därför arbetar vi noggrant och säkert.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa
 • Sedan då allt yttertak ligger på plats ser vi till att isolera alla skarvar, exempelvis vid skorsten, där hängrännor och stuprör ska monteras.
 • Vi monterar hängrännor och stuprör samt vindskivor.
 • Om ni vill det, och det är viktigt, så monterar vi även infästningspunkter, takstegar, takfotsbrädor med mera.
 • När takläggningen är klar gör vi sedan en slutbesiktning tillsammans så att vi vet att ni är nöjda med ert nya tak.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Om Wesma Villarenovering

  Wesma Villarenovering fyller 10 år nästa år och har lång erfarenhet. Hos oss arbetar mycket kunniga och kompetenta takläggare i Mariefred samt i Trosa, Vagnhärad, Tystberga, Trosa, Gnesta och Nynäshamn bland annat. Vi  erbjuder arbeten med allt från tätskikt till takservice och nyproduktion av tak. Om ni är osäkra, kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök och undersöker ert nuvarande tak. Då kan vi ge goda råd om både hur taket ska se ut och vilka takmaterial som passar ert hus.
  För oss är alltid ni som kund i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Vi har redan många fina takläggningar och referenser, om ni vill kan ni se fler här.

  Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Föregående
  Nästa

  Boka oss för taköversyn och kostnadsfri offert