När du behöver ett takproffs

Takläggare Nacka

När du anlitar oss som takföretag i Nacka för din takläggning får du en sammansvetsad takfirma med takläggare som har lång erfarenhet & mycket kunskap. För att taket ska hålla år efter år är det viktigt att takarbetet är rätt från början. Wesma Villarenovering AB vill att du ska vara nöjd hela vägen och känna dig trygg i ditt hus efter utförd takläggning. Kontakta oss så kommer vi till dig och genomför en kostnadsfri taköversyn och offert.

Takläggare Nacka

Vi är experter på tak i Nacka

Har du problem med ditt tak? Läcker det in? Eller har ditt hus många år på nacken? Vi åker gärna till dig och ser över problemet. Vi är takexperter på alla takmaterial på villor i Nacka. Våra takläggare strävar alltid att utföra takläggning av högsta kvalitet!  Vi lämnar långa garantier efter utförd takläggning.

Våra takläggare lägger alla typer av tak.

Med Wesma Villarenovering på plats har du alltid en projektledare som är med från dag ett. Vi förklarar vad som händer under projektets gång så du kan känna dig trygg med oss. Våra takläggare har alla utbildningar som krävs för att lägga ett tak rätt och tätt.

Takläggningar vi utfört i Nacka med kranskommuner.

I Hölö är nu nya tegelröda betongpannor placerade på taket.

Vi befinner oss i utkanten i Hölö där en idyllisk skogsmiljö omfamnar området på en villa byggd 1947. Utfört en takrenovering på ett hustak som hade fått många läckage som tagit över underredet. Det som pryder hustaket är robusta betongpannor, vattenavrinningssystem, plåtbeklädnad på skorsten samt snörasskydd.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Klassiska tegelpannor ligger nu symmetriskt på hustaket i Stureby.

Denna tur gick till Stureby som är ett område i Enskede, vi ska utföra takläggning på en villa byggd 1922 som har ett brutet hustak som form. Riktigt läckert! Hustaket får ett naturtegel som beklädnad som smälter in i området.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Robusta betongpannor klär nu hustaket i Turinge.

I Turinge på Ripvägen 9 är det dags för en villa byggd 1969 att få sitt tak renoverat. Betongpannor med svart kulör läggs enligt alla regler.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka besök i Nacka för en taköversyn och kostnadsfri offert.

Nacka - präglas av berggrund.

Nacka kommun präglas av en mycket uppsprucken berggrund. De branta stränderna mot exempelvis Skurusundet, Lännerstasundet och Baggensfjärden utgör i detta sammanhang karakteristiska drag. Många av de högre bergspartierna uppvisar kala hällar, ibland täckta av ett tunt jordtäcke. I dalgångarna förekommer en del sediment, som skapades då vattenytan låg högre. Vid bl.a. Boo och Saltsjö-Duvnäs utgör dessa dalgångar öppna områden. Centralort är Nacka, vilken är en del av tätorten Stockholm.

Om Nacka som ort.

Nacka är en expansiv kommun där det planeras för totalt 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Kommunikationer till Nacka är mycket goda. Från Nacka Forum tar det bara 20 minuter till Slussen och från Nacka Strand och Kvarnholmen kan du ta pendelbåten till Nybroplan. Även tunnelbanans blå linje kommer att byggas ut och förlängas till Nacka med tre stationer; Sickla, Järla och Nacka vid Nacka Forum. Det finns också bra cykelvägar vilket gör att många väljer att ta cykeln till jobbet.