Trygga och säkra tak i Nacka

Takläggare Nacka

Vill ni få tag i en trygg och säker takläggare i Nacka? I så fall är ni välkomna att anlita oss på Wesma Villarenovering! Vi är takläggare i Nacka och erbjuder takläggning till villa- och radhusägare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. I Nacka, och förorter till Stockholm erbjuder vi tätskiktsarbeten, takservice och nyproduktion av tak.

Proffsiga takläggare i Nacka

Experter på alla slags tak​

Som er takläggare i Nacka arbetar vi alltid så att taket ska bli så hållbart som möjligt och arbetar på ett noggrant sätt. Vi tänker att om vi utför takläggningen rätt från början, och erbjuder de bästa material som finns till tak så kommer ni att både vara trygga och ha ett hållbart tak i många år. Wesma Villarenovering är snart en 10 år gammal takfirma. Med lång erfarenhet och mycket kunniga och kompetenta takläggare i Nacka bygger vi trygga och säkra tak.

Be om kostnadsfri offert​

Önskar ni kostnadsfri offert och platsbesök? I så fall kommer vi ut till er som önskar det. Då undersöker vi hur ert nuvarande tak är, om det är så att ni har ett tak på er villa, radhus, flerfamiljshus eller fastighet i Nacka. Vi tittar på takets skick, husets arkitektur och material. Sedan erbjuder vi offert så att ni vet vad som krävs för ett nytt tak, vi har inga dolda avgifter och alltid rimliga priser på nytt tak.

5 års garanti på tak i Nacka

Jobbar för att du ska bli nöjd!

Vilket slags tak är det som ni vill ha på er villa i Nacka? Har ni ett hus som behöver ett nytt tak, eller bygger ni ett helt nytt hus? Om ni vill det, så kan vi ge goda råd om vilka takmaterial som passar till ert hus med hänsyn till arkitekturen på huset, eller fastigheten. Bland våra kunder hittar Nacka villaägare i Nacka, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid ni som kund i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Vi har redan många fina takläggningar och referenser, om ni vill kan ni se fler här.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Att välja material till taket

  • Papptak – detta är snyggt och passa på alla slags hus i funkisstil, arkitekturen på funkishus ritades med papptak för att man ville ha så släta och platta tak som möjligt. Papptak kostar mellan 350-600 kronor/kvm.
  • Plåttak – att lägga ett plåttak på en villa blir ett fint och praktiskt tak som är lätt att renovera och skotta snö från. Ett nytt plåttak kostar mellan 800-1500 kronor/kvm.
  • Betongpannor – är mer modernt och kostar mellan 900-1600 kronor/kvm och håller nästan lika länge som tegelpannorna. De kommer i flera, fina färger.
  • Tegelpannor – är det klassiska takmaterial och bildar ett väldigt fint tak och som håller i många år, så mycket som i 100 år. Prislappen kommer också därefter, tegelpannor kostar mellan 1000-1800 kronor/kvm.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om Wesma Villarenovering

Wesma Villarenovering Wesma Villarenovering är takläggare i Nacka som arbetar i södra Stockholm i städer runt Stockholm, och i Sörmland och Svealand. Vår takläggningsfirma fyller 10 år och erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid ni som kund i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar, är flexibla och gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Vi har redan många fina takläggningar och referenser. Om ni vill så kan ni se dem genom att klicka här.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka besök i Nacka för en taköversyn och kostnadsfri offert.

Nacka - präglas av berggrund.

Nacka kommun präglas av en mycket uppsprucken berggrund. De branta stränderna mot exempelvis Skurusundet, Lännerstasundet och Baggensfjärden utgör i detta sammanhang karakteristiska drag. Många av de högre bergspartierna uppvisar kala hällar, ibland täckta av ett tunt jordtäcke. I dalgångarna förekommer en del sediment, som skapades då vattenytan låg högre. Vid bl.a. Boo och Saltsjö-Duvnäs utgör dessa dalgångar öppna områden. Centralort är Nacka, vilken är en del av tätorten Stockholm.

Om Nacka som ort.

Nacka är en expansiv kommun där det planeras för totalt 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Kommunikationer till Nacka är mycket goda. Från Nacka Forum tar det bara 20 minuter till Slussen och från Nacka Strand och Kvarnholmen kan du ta pendelbåten till Nybroplan. Även tunnelbanans blå linje kommer att byggas ut och förlängas till Nacka med tre stationer; Sickla, Järla och Nacka vid Nacka Forum. Det finns också bra cykelvägar vilket gör att många väljer att ta cykeln till jobbet.