Vi lägger om ditt hustak

Takläggare Nykvarn

Wesma Villarenovering AB är en takfirma i Nykvarn som har lång erfarenhet & är mycket kunniga takläggare. Vår affärsidé är enkel, att göra rätt från början ger ett säkert tak. Vi lägger alla typer av tak och gör allt för att du som kund ska vara nöjd och känna er trygga i ert hus efter utfört arbete. Behöver du hjälp med ditt tak, tveka inte att höra av er för kostnadsfri taköversyn och offert.

Takläggare Nykvarn

Vi är din takläggare när du ska lägga nytt tak i Nykvarn

Se över ditt tak, skorsten och vind, har du upptäckt läckage eller brustna takpannor? Det är nämligen något som du bör se över årligen, taket är husets viktigaste och mest utsatta yta. Vet du inte hur du ska gå tillväga, lugn. Vi kommer gärna ut till dig och gör en kostnadsfri taköversyn. Vi är takläggare med mångårig expertis av alla takmaterial på villor i Nykvarn. Vi lämnar långa garantier efter utfört takarbete.

Spara pengar på att upptäcka problem på ditt tak i god tid.

Kostnaderna på en takläggning ökar i takt med att fler problem hittas, så var ute i rätt tid! När du anlitar Wesma Villarenovering har du alltid en projektledare som är med från dag ett. Vi förklarar vad som händer under projektets gång så du kan känna dig trygg med oss. Våra takläggare har alla utbildningar som krävs för att lägga ett tak rätt och tätt. Kontakta oss för en kostnadsfri taköversyn och offert.

Takläggningar vi utfört i Nykvarn med kranskommuner.

På en villa från 1947 har vi utfört en takläggning med naturligt röda betongpannor.

Vi befinner oss i utkanten i Hölö där en idyllisk skogsmiljö omfamnar området på en villa byggd 1947. Utfört en takrenovering på ett hustak som hade fått många läckage som tagit över underredet. Det som pryder hustaket är robusta betongpannor, vattenavrinningssystem, plåtbeklädnad på skorsten samt snörasskydd.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

På ett fristående hus från 1922 i Enskede har vi lagt ett klassiskt tegel.

Denna tur gick till Stureby som är ett område i Enskede, vi ska utföra takläggning på en villa byggd 1922 som har ett brutet hustak som form. Riktigt läckert! Hustaket får ett naturtegel som beklädnad som smälter in riktigt bra.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

På en friliggande villa från 1969 i Nykvarn ligger nu nya betongpannor.

I Turinge på Ripvägen 9 är det dags för en villa byggd 1969 att få sitt tak renoverat. Betongpannor med svart kulör läggs enligt alla regler.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka besök i Nykvarn för en taköversyn och kostnadsfri offert.

Nykvarn – en framtidsvision.

Nykvarns kommun är en expansiv kommun som vill och kan mycket. Den procentuella befolkningsökningen har under flera år i rad legat bland de 15 främsta i riket och befolkningens medianinkomst tillhör det övre skiktet i Sverige. Ett strategiskt gott läge, intill E20 och nära E4. Med Svealandsbanan tar du dig till Stockholm på 28 minuter. Det gör Nykvarns kommun till en attraktiv plats att både bo, starta och bedriva verksamhet i. För att underlätta företagsetableringar finns detaljplanerad mark i attraktiva områden som Stockholm Syd/Mörby.

I Nykvarn finns härlig natur & mycket att göra.

I Nykvarn finns det ett rikt utbud av olika fritidsaktiviteter – allt ifrån bad och fiske, motion och friluftsliv till härliga utflyktsmål och mycket mer. Huvudbiblioteket har generösa öppettider och här finns också många trevliga kulturprogram som du kan besöka. Hembygdsgården och bygdegården är härliga mötesplatser med olika arrangemang att ta del av. Ett av Nykvarns fina bad ligger vid sjön Yngern och heter Hökmossbadet, ett mycket populärt bad för barnfamiljer.