trygga och säkra tak i Nykvarn

Takläggare Nykvarn

Välkommen till Wesma Villarenovering! Vi är  takläggare i Nykvarn. Här lägger vi många tak och erbjuder bra pris för er takläggning. Av oss får du komplett pris för hela er takläggning – inga dolda avgifter. Vi är noggranna takläggare i Nykvarn som arbetar för att ert tak ska bli tryggt och säkert. Därför arbetar vi alltid noggrant så att läkt, undertak och yttertak ska fungera precis som de ska.

Er takläggare i Nykvarn

Experter på takläggning

Vi ser det som en självklarhet att erbjuda kostnadsfria offerter innan en takläggning blir till och utför allt från takrenovering, takbyte till gedigna takläggningar. Wesma Villarenovering är experter på tak och arbetar alltid med stor noggrannhet. Oavsett vilket takmaterial som du önskar, lägger vi ert tak och är specialister på alla slags takmaterial. Så det är upp till er vilka material som ni önskar till era tak.

Be om offert för takläggning

Husen i Nykvarn har alla olika utseenden och vissa hus, när det kommer till arkitektur och tid för när det byggdes, bör läggas med vissa takmaterial. Det är viktigt att hela huset bevarar sin identitet, men med det sagt är det alltid ni som våra kunder som väljer takmaterial. När vi kommer ut på vårt kostnadsfria platsbesök, gör vi en noggrann kontroll av ert tak, för att sedan kunna ge en så realistisk offert som möjligt. Varken för er – eller för oss – är det ovärderligt att våra kunder inte överraskas av den slutliga kostnaden. I så fall är en lägre kostnad än den beräknade en trevligare överraskning, men inte tvärtom. Vi är måna om våra kunder, och arbetar alltid för att ni ska bli så nöjda som det bara går.

5 års garanti på tak i Nykvarn!

Så lägger vi nya tak

 • Beroende på om det är nytt hus eller om vi lägger nytt tak på ett befintligt hus, bygger vi alltid takstolar med råspont, takpapp, underlagsduk och läkt, underlagstak och yttertak.
 • Har ni ett äldre tak byter vi även vindskivor när vi river det gamla taket.
 • När underlagstäckningen är lagd, lägger vi takläkt i 2 delar ströläkt och bärläkt.
 • Då det är klart lägger vi på yttertaket i det material som ni väljer.
 • Som er takläggare i Nykvarn arbetar vi för att det ska bli trygga och säkra tak. Därför arbetar vi noggrant och säkert.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa
 • Sedan då allt yttertak ligger på plats ser vi till att isolera alla skarvar, exempelvis vid skorsten, där hängrännor och stuprör ska monteras.
 • Vi monterar hängrännor och stuprör samt vindskivor.
 • Om ni vill det, och det är viktigt, så monterar vi även infästningspunkter, takstegar, takfotsbrädor med mera.
 • När takläggningen är klar gör vi sedan en slutbesiktning tillsammans så att vi vet att ni är nöjda med ert nya tak.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Om oss på Wesma Villarenovering

  Vi är takläggare som arbetar i Nykvarn,Trosa, Vagnhärad, Tystberga, Mariefred, Gnesta och Nynäshamn bland annat. Wesma Villarenovering har funnits i flera år, och fyller 10 år nästa år. Vi erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion. Bland våra kunder hittar du villaägare i Nykvarn, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid kunden i fokus och är lyhörda för att våra kunder ska bli så nöjda det bara går.

  Så ta kontakt med oss! Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa er!

  Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Föregående
  Nästa

  Boka oss för taköversyn och kostnadsfri offert