När du behöver duktig takläggare i Nynäshamn

Takläggare Nynäshamn

Bor ni i Nynäshamn och behöver få tag i takläggare? I Nynäshamn arbetar vi med takläggning för villa- och radhusägare, bostadsrättsföreningar med flerfamiljshus och privata fastighetsägare.

Förutom i Nynäshamn arbetar vi även i andra delar av Sörmland, såsom i Tystberga, Vagnhärad, Trosa, Mariefred, Nykvarn, Gnesta och Järna. Wesma Villarenovering har kunniga och duktiga takläggare i Nynäshamn som erbjuder trygg och säker takläggning. 

Proffsiga takläggare i Nynäshamn

Experter på tak

Vi har funnits i 10 år, har lång erfarenhet som takläggare med bred kompetens. Vi erbjuder tätskiktsarbeten, byggservice och nyproduktion av tak samt takrenovering och takbyte. Anlitar ni oss får ni 5 års garanti på ert tak till villa- eller radhus och flerfamiljshus. Våra tak är hållbara och trygga. Våra kunder är alltid i fokus och vi är måna om att vara lyhörda för de behov som ni har och arbetar alltid för att ni ska bli så nöjda som möjligt. För oss är nöjda kunder den bästa marknadsföringen, därför arbetar vi tills ni är nöjda med vår takläggning i Nynäshamn.

Många fina referenser

Bland våra kunder hittar du villaägare i Nynäshamn, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid ni som kund i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Vi har redan många fina takläggningar och referenser, om ni vill kan ni se fler här.

5 års garanti på tak i Nynäshamn

Anlita oss som er takläggare!

Har ni ett hus, eller bygger ni nytt? Oavsett vilket så hjälper vi er lägga ert tak. Om ni har ett helt nytt hus och behöver få tag i takläggare som lägger ert nya tak, så kommer vi ut till er, på ett kostnadsfritt platsbesök. Då vill vi gärna höra om vilket slags tak ni önskar er och hur ni har tänkt det hela.

Är det så att ni redan har ett hus, men som behöver ett nytt tak, så kommer vi även ut på ett kostnadsfritt platsbesök och undersöker ert befintliga tak. Detta gör vi för att kunna erbjuda en så realistisk offert som möjligt. Vi har inga dolda avgifter eller kostnader som inte ni ska känna till från början.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Takläggning – kostnad

Många tänker på kostnaderna när det kommer till takläggning. Ett nytt tak är verkligen en investering i ert hus, oavsett om det är ett nytt hus eller nytt tak på ett befintligt hus.

  • Papptak – papptaket är snyggt på alla slags hus i funkisstil och kostar mellan 350-600 kronor/kvm.
  • Plåttak – att lägga ett plåttak på en villa är en mycket bra idé. Ett nytt plåttak kostar mellan 800-1500 kronor/kvm.
  • Betongpannor – är ett mer modernt takmaterial som kostar mellan 900-1600 kronor/kvm och håller nästan lika länge som tegelpannorna.
  • Tegelpannor – håller i väldigt många år, och prislappen kommer också därefter. De kostar ungefär mellan 1000-1800 kronor/kvm.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om oss på Wesma Villarenovering

Wesma Villarenovering fyller 10 år nästa år och erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare i Nynäshamn, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

För oss är alltid ni som kund i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Vi har redan många fina takläggningar och referenser. Om ni vill så kan ni se dem genom att klicka här.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka besök i Nynäshamn och få taköversyn och kostnadsfri offert