Av oss får du trygga och säkra tak

Takläggare Södertälje

Välkommen till Wesma Villarenovering som arbetar som takläggare i Södertälje. Behöver ni ett nytt tak eller en takrenovering? Om ni äger en villa, eller bor i ett radhus, ett flerfamiljshus och sitter med i en styrelse för en BRF så, är ni välkomna att ta kontakt med oss, er takläggare i Södertälje!

Er takläggare i Södertälje

Vi är experter på tak

När vi lägger tak i Södertälje, ser vi till att göra rätt från början. Gör vi det, så får ni ett tak som håller nästan hur länge som helst. Med rätt handlag, teknik och kunskap lägger vi trygga och säkra tak. Vi arbetar alltid noggrant när vi gör en takläggning.

Det gör vi för att ni ska känna er så trygga och säkra det bara går. Ingen vill ha ett läckande tak. Den som någon gång har varit med om det, vill aldrig se det hända. Och ett läckande tak kan ge upphov till stora skador. Skulle det hända så måste allt som har blivit skadat rivas upp och torka ut innan man kan lägga på nytt och fräscht material.

Det är med detta i tanke som vi alltid arbetar så att inget ska skadas i huset. Det är alltid ett större arbete att renovera ett skadat tak än att lägga ett helt nytt.

Så bygger vi säkra och trygga tak

Första steget är att kontakta oss

  • Ta kontakt med oss, så kommer vi ut på kostnadsfritt platsbesök. Då undersöker vi vilka möjligheter som ert tak har, för att bli så bra som möjligt. Oavsett om ni har ett befintligt tak, eller om ni önskar ett helt nytt tak på ett nytt hus, undersöker vi både vad ni önskar av oss och vilket slags tak ni behöver.
  • Om ni bestämmer er för att anlita oss för er takläggning, så installerar vi säkra takställningar för ett säkert takläggningsarbete.
  • Under arbetets gång med takläggning på ert hus på Södertälje, håller vi en kontinuerlig kontakt för att ni ska kunna ta ställning till materialval eller om något annat händer under tiden.
  • När taket är lagt, gör vi tillsammans med er en slutbesiktning så att vi ser att allt är utfört till belåtenhet.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Vi månar om alla våra kunder

Vi vill att ni blir nöjda med ert tak. För oss är era önskemål vårt fokus. Ett nytt tak lägger man i allmänhet inte särskilt ofta, och ju bättre taket blir desto längre håller taket. Ett tak håller olika länge beroende på takmaterial. Oavsett vilket takmaterial som ni önskar er, så arbetar vi med det.

Så vilket material önskar ni till ert tak?

  • Tegelpannor – detta takmaterial är det absolut vanligaste material som vi ser på tak i Danderyd. Särskilt hus från sekelskiftet (det förra sekelskiftet) har tegelpannor på sina tak. Tegelpannor på tak är ett väldigt klassiskt material och bildar ett mycket fint tak. Det håller i väldigt många år, och prislappen kommer också därefter. De kostar ungefär mellan 1000-1800 kronor/kvm.
  • Betongpannor – detta är ett mer modernt takmaterial än tegelpannor men fyller samma funktion men kostar inte lika mycket. Det kostar mellan 900-1600 kronor/kvm och håller nästan lika länge som tegelpannorna. Betongpannor kanske låter som ett tungt material, men är inte det. Betongpannorna kommer i fina färger och kan det går att välja utseende som efterliknar tegelpannans.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Kort om oss

Wesma Villarenovering fyller 10 år snart. Vi har en lång erfarenhet av allt slags takarbete. Våra takläggare är duktiga och arbetar noggrant och erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion.  För oss är alltid kunden i fokus och är lyhörda för att våra kunder ska bli så nöjda det bara går.

Vi är takläggare i Södertälje som arbetar i södra Stockholm, Sörmland och Svealand, bland våra kunder hittar du villaägare i Södertälje, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är det alltid ni som är kunder i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt.

Om ni är intresserade av vilka takläggningar som vi har utfört och referenser, kan ni klicka här.

Vi bjuder vi på platsbesök och offert, samtidigt lyssnar vi gärna på vad ni önskar gällande tak.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka oss för en taköversyn och kostnadsfri offert

Södertälje – ett mångkulturellt samhälle

Södertälje är en plats där idéer fötts och människor mötts och handlat i över tusen år. Södertälje är fortfarande en smältdegel för kulturer och traditioner. En stad med gågata, kanal och levande centrum. Tom Tits Experiment, idrott i världsklass, gästhamn mitt i centrum och ett spännande kulturutbud finns också. Runt knuten öppnar sig det inbjudande sörmländska landskapet. Södertäljes invånare härstammar från ett 40-tal olika länder och talar 80 olika språk.

Om Södertälje som stad

Södertälje kommun gränsar i öster till Salems, Botkyrka och Nynäshamns kommuner, alla i Stockholms län. I väster gränsar kommunen till Trosa kommun och Gnesta kommun i Södermanlands län samt Nykvarns kommun i Stockholms län och Strängnäs kommun i Södermanlands län. I Södertälje möts två europavägar, Svealandsbanan möter två stambanor och Mälaren och Östersjön möts.