duktiga takläggare i Sollentuna

Takläggare Sollentuna

Välkommen till Wesma Villarenovering som arbetar som takläggare i Sollentuna! Vi är proffsiga takläggare. I Sollentuna erbjuder vi bra pris för takläggning. Hos oss får du komplett pris för hela er takläggning – inga dolda avgifter med andra ord.

Om ni har en villa eller radhus som behöver en säker takläggning erbjuder vi oss som er takläggare att lägga ert tak med material av högsta tänkbara kvalitet. Hos oss får ni garanti på era tak i så mycket som 5 år efter att vi har lagt ert tak. 

Experter och takläggare i Sollentuna

Be om offert för takläggning

Vi ser det som en självklarhet att erbjuda kostnadsfria offerter innan en takläggning blir till och utför allt från takrenovering, takbyte till gedigna takläggningar. Wesma Villarenovering är experter på tak och arbetar alltid med stor noggrannhet. Oavsett vilket takmaterial som du önskar, lägger vi ert tak och är specialister på alla slags takmaterial. Så det är upp till er vilka material som ni önskar till era tak. Husen i Sollentuna har alla olika utseenden och vissa hus, när det kommer till arkitektur och tid för när det byggdes, bör läggas med vissa takmaterial. Det är viktigt att hela huset bevarar sin identitet, men med det sagt är det alltid ni som våra kunder som väljer takmaterial.

Vi gör översyn av ert tak

När vi kommer ut på vårt kostnadsfria platsbesök, gör vi en noggrann kontroll av ert tak, för att sedan kunna ge en så realistisk offert som möjligt. Varken för er – eller för oss – är det ovärderligt att våra kunder inte överraskas av den slutliga kostnaden. I så fall är en lägre kostnad än den beräknade en trevligare överraskning, men inte tvärtom. Vi är måna om våra kunder, och arbetar alltid för att ni ska bli så nöjda som det bara går.

5 års garanti på tak i Sollentuna

Trygg takläggning

Ingen vill ha ett läckande tak. Den som någon gång har varit med om det, vill aldrig se det hända. Därför arbetar vi med gedigna material och utför takläggningen så att ni som bor i huset ska känna er så trygga och säkra det bara går med de tak som vi lägger. Ett läckande tak kan ge upphov till stora skador på huset. Skulle det hända så måste allt som har blivit skadat rivas upp och torka ut innan man kan lägga på nytt och fräscht material. Det är med detta i tanke som vi alltid arbetar noggrant så att inget ska skadas i huset. Vi är noggrann takläggare i Sollentuna som arbetar för att taket ska vara tryggt och säkert. Därför arbetar ni alltid noggrant med läkt, undertak och att hängrännor och stuprör fungerar precis som de ska.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Takläggning – kostnad

Många tänker på kostnaderna när det kommer till takläggning. Ett nytt tak är verkligen en investering i ert hus, oavsett om det är ett nytt hus eller nytt tak på ett befintligt. Här finns många möjligheter att bestämma kostnader beroende på material:

  • Tegelpannor – är ett klassiskt material och bildar ett mycket fint tak som kostar mellan 1000-1800 kronor/kvm.
  • Betongpannor – ett mer modernt takmaterial och som kostar mellan 900-1600 kronor/kvm och håller nästan lika länge som tegelpannor. 
  • Plåttak – ett underskattat material, som kostar mellan 800-1500 kronor/kvm.
  • Papptak – är snyggt på alla slags hus som är byggda i funkisstil. De kostar mellan 350-600 kronor/kvm.
  • Shingeltak – är det som kostar minst/kvm, mellan 150-250 kronor/kvm, men det håller bara i 10-15 år. 

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om oss på Wesma Villarenovering

Vi är takläggare som arbetar i Sollentuna och i norra Stockholm med dess förorter, samt i många städer i Sörmland och Svealand. Wesma Villarenovering har funnits i flera år, och fyller 10 år nästa år.

Vi erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion. Bland våra kunder hittar du villaägare i Sollentuna, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid kunden i fokus och är lyhörda för att våra kunder ska bli så nöjda det bara går.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka taköversyn och kostnadsfri offert