Vårt takarbete bygger på yrkesstolthet

Takläggare Strängnäs

Wesma Villarenovering AB är en takfirma i Strängnäs som har många års erfarenhet av takläggning. Vår affärsidé är enkel, att göra rätt från början ger ett säkert tak. Vi lägger alla typer av tak och gör allt för att du som kund ska vara nöjd och känna er trygga i ert hus efter utfört arbete. Behöver du hjälp med ditt tak, tveka inte att höra av er för kostnadsfri taköversyn och offert.

Vi är en erfaren takläggare i Strängnäs

Har du problem med ditt tak? Läcker det in? Eller är det märkbart att det är dags att lägga ett nytt tak? Vi kommer gärna ut till dig och gör en taköversyn. Vi är experter på alla takmaterial. Våra takläggare strävar alltid att utföra takläggning av högsta kvalitet, syftet är ju att det ska hålla en lång tid framöver!  Vi lämnar garantier efter utfört takarbete.

Mångårig erfarenhet som takläggare och vi utbildas kontinuerligt.

Med Wesma Villarenovering på plats har du alltid en projektledare som är med från dag ett. Vi förklarar vad som händer under projektets gång så du kan känna dig trygg med oss. Våra takläggare utbildas kontinuerligt så att vi kan erbjuda dig ett tak som är rätt lagt från grunden och håller tätt mot alla typer av väder. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Takläggningar vi utfört i Strängnäs med kranskommuner.

Vi förbättrade villkoren för ett villatak i Hölö med natturröda betongpannor.

Vi befinner oss i utkanten i Hölö där en idyllisk skogsmiljö omfamnar området på en villa byggd 1947. Utfört en takrenovering på ett hustak som hade fått många läckage som tagit över underredet. Det som pryder hustaket är robusta betongpannor, vattenavrinningssystem, plåtbeklädnad på skorsten samt snörasskydd.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Ett klassiskt naturtegel förhöjer taket.

Denna tur gick till Stureby som är ett område i Enskede, vi har utfört en takläggning på en villa som är byggd 1922 med ett brutet hustak som form. Riktigt läckert!

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

En klassisk sadelform med robusta betongpannor som klär hustaket.

I Turinge på Ripvägen 9 är det dags för en villa byggd 1969 att få sitt tak renoverat. Betongpannor med svart kulör läggs enligt alla regler.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Är du i behov av ett nytt tak? Kontakta oss för en taköversyn och kostnadsfri offert.

Strängnäs – en av landets äldsta skolstäder.

På ett näs i Mälaren ligger Strängnäs, en mötesplats ända sedan medeltiden. Tack vare det strategiska läget mellan land och vatten, har staden blivit centrum för allt från handel till kyrka och utbildning.

Med den ståtliga domkyrkan på höjden, blev staden tidigt en plats för råds- och kyrkomöten. Sedan 1100-talet är Strängnäs biskopssäte i Södermanland.

Det var också i Strängnäs som Sverige föddes som enad nation, år 1523 när Gustav Vasa valdes till kung vid domkyrkan.

Om Strängnäs som stad.

Att staden ligger på ett näs är klart, däremot finns det olika förklaringar till förleden Sträng. Här är några: fiskegarn, ström, udde eller gräns. Första gången Strängnäs omtalas i skrift är på 1100-talet. Det förekommer också flera olika stavningar som Strigines, Strengines och Strengenes.

På 1920-talet blev Strängnäs regementsstad, och P10 fanns kvar till 2006. Nu används området till skolor, företag och bostäder. Här växer en helt ny stadsdel fram, precis vid Mälarens vatten.