duktiga takläggare i Strängnäs

Takläggare Strängnäs

Wesma Villarenovering AB är takläggare i Strängnäs med många års erfarenhet av takläggning. Vår affärsidé är enkel; att göra rätt från början vilket ger ett säkert tak. Vi är takläggare som utför takläggning av hög kvalitet.

Som takläggare i Strängnäs har vi fått många nöjda kunder bland villaägare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Vi gör allt för att ni ska bli nöjda och trygga i ert hus efter vår takläggning. Tveka inte att höra av er för kostnadsfri taköversyn och offert!

Erfarna takläggare i Strängnäs

Har du problem med ditt tak? Läcker det in? Eller är det märkbart att det är dags att lägga ett nytt tak? Vi kommer gärna ut till dig och gör en taköversyn. Vi som är takläggare är experter på alla slags takmaterial. Våra takläggare strävar alltid att utföra arbetet med takläggning av högsta kvalitet, syftet är ju att det ska hålla en lång tid framöver, därför kan vi lämna 5 års garanti på vår takläggning i Strängnäs.

Kompetenta takläggare med uppdaterad kunskap

Våra takläggare utbildas kontinuerligt och kan erbjuda takläggning som är rätt från grunden och håller tätt mot alla typer av väder. Vi på  Wesma Villarenovering är på plats  från dag ett och kan förklara vad som händer under projektets gång så att du kan känna dig trygg med oss. Har du funderingar om kostnader för takläggning? Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Erbjuder takläggning i Strängnäs

Att ha ett läckande tak är rena mardrömmen. Om ni anlitar oss arbetar vi alltid med gedigna material vid en takläggning så att ni som bor i huset ska bli så trygga som möjligt med ert tak. En takläcka kan skada huset, om det skulle hända måste allt skadat rivas upp och torka innan någon kan lägga ett nytt och fräscht material. Därför arbetar vi alltid noggrant så att inget ska skadas på taket. Vi är noggrann takläggare i Trosa som arbetar för att det ska vara tryggt och säkert. Därför är vi noggranna med takläggningen och lägger läkt, undertak så att allt ska vara rätt från början.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Takläggning med hög kvalitet

Att ha ett läckande tak är rena mardrömmen. Om ni anlitar oss arbetar vi alltid med gedigna material vid en takläggning så att ni som bor i huset ska bli så trygga som möjligt med ert tak. En takläcka kan skada huset, om det skulle hända måste allt skadat rivas upp och torka innan någon kan lägga ett nytt och fräscht material. Därför arbetar vi alltid noggrant så att inget ska skadas på taket. Vi är noggrann takläggare i Trosa som arbetar för att det ska vara tryggt och säkert.

Därför är vi noggranna med takläggningen och lägger läkt, undertak så att allt ska vara rätt ända från början.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om oss som arbetar på Wesma Villarenovering

Vi är takläggare som arbetar i Strängnäs samt i Trosa, Vagnhärad, Tystberga, Mariefred, Gnesta och Nynäshamn bland annat. Wesma Villarenovering har funnits i flera år, och fyller 10 år nästa år. Vi erbjuder allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare i Trosa, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid kunden i fokus och är lyhörda för att våra kunder ska bli så nöjda det bara går.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka oss för taköversyn och kostnadsfri offert

Strängnäs – en av landets äldsta skolstäder

På ett näs i Mälaren ligger Strängnäs, en mötesplats ända sedan medeltiden. Tack vare det strategiska läget mellan land och vatten, har staden blivit centrum för allt från handel till kyrka och utbildning.

Med den ståtliga domkyrkan på höjden, blev staden tidigt en plats för råds- och kyrkomöten. Sedan 1100-talet är Strängnäs biskopssäte i Södermanland.

Det var också i Strängnäs som Sverige föddes som enad nation, år 1523 när Gustav Vasa valdes till kung vid domkyrkan.

Om Strängnäs som stad

Att staden ligger på ett näs är klart, däremot finns det olika förklaringar till förleden Sträng. Här är några: fiskegarn, ström, udde eller gräns. Första gången Strängnäs omtalas i skrift är på 1100-talet. Det förekommer också flera olika stavningar som Strigines, Strengines och Strengenes.

På 1920-talet blev Strängnäs regementsstad, och P10 fanns kvar till 2006. Nu används området till skolor, företag och bostäder. Här växer en helt ny stadsdel fram, precis vid Mälarens vatten.