trygg och säker takläggningi Täby

Takläggare Täby

Om ni behöver få tag i en takläggare i Täby och vill ha en trygg och säker takläggning, så är ni välkomna att anlita oss på Wesma Villarenovering! Vi är takläggare i Täby och lägger tak för villa- och radhusägare, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

I Täby, och norra delarna av Stockholm arbetar vi med trygg och säker takläggning, erbjuder tätskiktsarbeten, takservice och nyproduktion. När vi lägger tak, arbetar vi alltid för att taket ska bli så hållbart som möjligt. Vi lägger tak på ett noggrant sätt för att göra rätt ända från början, och erbjuder de bästa material som finns till tak.

Era takläggare i Täby

Besitter lång erfarenhet och kunskap

Wesma Villarenovering är en 10 år gammal takfirma, vi har lång erfarenhet och hos oss arbetar mycket kunniga och kompetenta takläggare i Täby. Vi erbjuder kostnadsfri offert och platsbesök ut till er som önskar få det. Vi är noga med att kontrollera vad det är som ni behöver och hur ni önskar er takläggning. Om ni redan har ett tak på er villa, radhus, flerfamiljshus eller fastighet så undersöker vi hur ert nuvarande tak är. Vi undersöker skicket, arkitekturen och materialet. Sedan erbjuder vi kostnadsfri offert så att ni vet vad som krävs för ert nya tak. Vi har inga dolda avgifter och alltid rimliga priser på nytt tak.

Anlita oss för er takläggning

Vilket slags tak är det ni önskar på er villa i Täby? Har ni ett hus som behöver ett nytt tak, eller bygger ni ett helt nytt hus och behöver duktiga takläggare i Täby? Vi kan ge goda råd om hur taket bör se ut och vilka takmaterial som passar.

5 års garanti på vår takläggning i Täby

Vilka material önskar ni och vad kostar de?

  • Tegelpannor – detta takmaterial är det absolut vanligaste material till tak. Särskilt ser vi det på hus från sekelskiftet (förra sekelskiftet) då de flesta hus lades med tegelpannor på taket. Tegelpannor är ett klassiskt takmaterial. Det blir väldigt fina tak som håller i många år. Prislappen kommer också därefter, tegelpannor kostar mellan 1000-1800 kronor/kvm.
  • Betongpannor – detta takmaterial är ett mer modernt sådant och kostar mellan 900-1600 kronor/kvm och håller nästan lika länge som tegelpannorna. Om ni tycker att det låter som ett tungt material så är moderna betongpannor inte det. Betongpannorna kommer i fina färger som ni kan välja mellan.
Föregående
Nästa
Föregående
Nästa
  • Plåttak – detta är ett material som håller i många år, med en garantitid på 50 år. Det har varit ett ganska underskattat material, som mest har lagts på uthus. Men att lägga ett plåttak på en villa blir ett fint och praktiskt tak som är lätt att renovera och skotta snö från. Ett nytt plåttak kostar mellan 800-1500 kronor/kvm.
  • Papptak – detta är snyggt och passa på alla slags hus i funkisstil, arkitekturen på funkishus ritades med papptak för att man ville ha så släta och platta tak som möjligt. Papptak passar alla hus byggda mellan 1950- och 1960-talet. Så har ni en fastighet från den tidsperioden så blir papptak fint. Det kostar mellan 350-600 kronor/kvm.
  • Shingeltak – detta takmaterial är det som kostar minst/kvm; 150-250 kronor/kvm men det håller i ungefär 10-15 år. De kommer i flera färger och mönster, så vill ni ha denna prislapp så är Shingeltak ett bra val.

Allt från takrenovering till takbyte i Täby

Wesma Villarenovering är takläggare i Täby och arbetar i norra Stockholm och i städer runt Stockholm. Samt i flera städer i Sörmland och Svealand. Vi fyller 10 år nästa år och erbjuder arbete med allt från takläggning, tätskikten och takservice. Bland våra kunder hittar du villaägare i Täby, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid ni som kund i fokus och vi är lyhörda för vad det är som ni önskar och är flexibla – vi gör allt för att ni ska bli så nöjda möjligt. Vi har redan många fina takläggningar och referenser, om ni vill kan ni se fler här.

Föregående
Nästa

Boka besök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert.