Vi lägger om ditt hustak

Takläggare Trosa

Välkommen till Wesma Villarenovering som är er trygga takläggare. I Trosa lägger vi många tak och erbjuder bra pris för er takläggning. Hos oss får ni komplett pris för hela er takläggning och inga dolda avgifter. Be om offert av oss så kommer vi ut på ett kostnadsfritt platsbesök och erbjuder offert. Av oss får ni komplett pris för hela er takläggning i Trosa. Inga dolda avgifter, med andra ord.

Takläggare Trosa

Er trygga takläggare i Trosa

Om ni har en villa eller radhus – eller sitter med i en styrelse för bostadsrättsförening – och behöver en säker takläggning så är vi er takläggare. I Trosa lägger vi tak med material av högsta tänkbara kvalitet. Därför får ni garanti på ert tak, om ni anlitar oss i 5 år efter takläggningen. Anlita oss som är takläggare i Trosa, då får ni ett tak som är tryggt, säkert och som håller i många år!

 

Kostnadsfria platsbesök och utredning

Wesma Villarenovering erbjuder alltid kostnadsfria offerter och platsbesök och arbetar med allt från takrenovering och takbyten till gedigna takläggningar. Vi är experter på tak och arbetar alltid med stor noggrannhet. Om ni tar kontakt med oss kommer vi ut på platsbesök och gör en noggrann kontroll av ert tak. Sedan kan vi erbjuda offert. Vi är måna om våra kunder, och arbetar alltid för att ni ska bli så nöjda som det bara går.

Välj tak med rätt material

Husen i Trosa har alla olika utseenden och vissa hus, när det kommer till arkitektur och tid för när det byggdes, bör läggas med vissa takmaterial. Det är viktigt att hela huset bevarar sin identitet, men med det sagt är det alltid ni som våra kunder som väljer takmaterial.

Upptäck problem i tid och spara pengar

Olika material till tak

  • Tegelpannor – är ett vanligt material som många vill ha till sitt tak. Och det är inte så konstigt. Tegelpannor på tak är ett väldigt klassiskt material och bildar fina tak, som håller i nästan 100 år.
  • Betongpannor –  Det kanske finns de som tänker att betongpannor är ett tungt material, men de moderna betongpannorna är inte det.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa
  • Plåttak – är ett mycket material som håller i så många år, och har ofta en garantitid på över 50 år. Att lägga ett plåttak på en villa är en mycket bra idé. Ett nytt plåttak kostar mellan 800-1500 kronor/kvm.
  • Papptak – är snyggt på alla slags hus i funkisstil. Arkitekturen på funkishus ritades med papptak för att få till så släta och platta tak som möjligt. Det är snyggast på hus som är byggda mellan 1950- och 1960-talet.
  • Shingeltak – är det takmaterial som kostar minst/kvm. Dem kan man välja i olika färger och mönster, så vill man ha ett fint tak med en fin prislapp så är detta ett bra val.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om Wesma Villarenovering

Vi är takläggare i Trosa och i Stockholm med dess förorter, samt i Trosa, Vagnhärad, Tystberga, Mariefred, Gnesta och Nynäshamn bland annat. Wesma Villarenovering har funnits i flera år, och fyller 10 år nästa år. 

Vi erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion. Bland våra kunder hittar du villaägare i Trosa, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid kunden i fokus och är lyhörda för att våra kunder ska bli så nöjda det bara går

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka kostnadsfri taköversyn och offert i Trosa!