trygga och säkra tak i Tystberga

Takläggare Tystberga

Välkomna till Wesma Villarenovering! Vi är er trygga takläggare i Tystberga. Här lägger vi många tak och erbjuder bra och rimligt pris för takläggning. Hos oss får ni komplett pris för hela er takläggning – inga dolda avgifter med andra ord.

Om ni har en villa eller radhus som behöver en säker takläggning är vi er takläggare i Tystberga. Vi använder alltid material av högsta tänkbara kvalitet, därför får ni garanti på era tak i 5 år efter att vi har lagt det. Vill ni det, ger vi gärna goda råd om vad ert tak behöver, så kontakta oss så kommer vi ut på ett kostnadsfritt platsbesök för en inspektion av ert nuvarande tak.

Er takläggare i Tystberga

Experter på takläggning

Vi är noggrann takläggare i Tystberga som arbetar för att taket ska vara tryggt och säkert. Därför arbetar ni alltid noggrant med läkt, undertak och att hängrännor och stuprör fungerar precis som de ska. Vi ser det som en självklarhet att erbjuda kostnadsfria offerter innan en takläggning blir till och utför allt från takrenovering, takbyte till gedigna takläggningar. Wesma Villarenovering är experter på tak och arbetar alltid med stor noggrannhet. Oavsett vilket takmaterial som ni önskar, lägger vi ert tak och är specialister på alla slags takmaterial. Så det är upp till er vilka material som ni önskar till era tak.

Ger realistiska offert på tak

När vi kommer ut på vårt kostnadsfria platsbesök, gör vi en noggrann kontroll av ert tak, för att sedan kunna ge en så realistisk offert som möjligt. Varken för er – eller för oss – är det ovärderligt att våra kunder inte överraskas av den slutliga kostnaden. I så fall är en lägre kostnad än den beräknade en trevligare överraskning, men inte tvärtom. Vi är måna om våra kunder, och arbetar alltid för att ni ska bli så nöjda som det bara går.

5 års garanti på tak från oss

Jobbar för att du ska bli nöjd!

 • Tegelpannor – detta takmaterial är det absolut vanligaste material som vi ser på tak i Tystberga. Särskilt hus från sekelskiftet (det förra sekelskiftet) har tegelpannor på sina tak. Tegelpannor på tak är ett väldigt klassiskt material och bildar ett mycket fint tak. Det håller i väldigt många år, och prislappen kommer också därefter. De kostar ungefär mellan 1000-1800 kronor/kvm.
 • Betongpannor – detta är ett mer modernt takmaterial än tegelpannor men fyller samma funktion men kostar inte lika mycket. Det kostar mellan 900-1600 kronor/kvm och håller nästan lika länge som tegelpannorna. Betongpannor kanske låter som ett tungt material, men är inte det. Betongpannorna kommer i fina färger och kan det går att välja utseende som efterliknar tegelpannans.
 • Plåttak – plåt på tak är ett mycket tacksamt material. Det håller i så många år, och har ofta en garantitid på över 50 år. Vi kan tycka att det är ett underskattat material, och har som tradition endast lagts på uthus och dylik. Men att lägga ett plåttak på en villa är en mycket bra idé. Ett nytt plåttak kostar mellan 800-1500 kronor/kvm.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa
 • Papptak – är snyggt på alla slags hus i funkisstil. Arkitekturen på funkishus ritades med papptak för att få till så släta och platta tak som möjligt. Det är snyggast att lägga papptak på just funkishus och alla hus som är byggda mellan 1950-1960-talet. Så har ni en fastighet som byggdes under den tidsperioden så är papptak det snyggaste. Det kostar mellan 350-600 kronor/kvm.
 • Shingeltak – detta takmaterial är det som kostar minst/kvm, mellan 150-250 kronor/kvm, och håller i ungefär 10-15 år. De finns i många olika färger och mönster, så vill man ha ett fint tak med en fin prislapp så är detta ett bra val.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Om Wesma Villarenovering

  Wesma Villarenovering är takläggare i Tystberga som arbetar i Sörmland; i Trosa, Vagnhärad, Nykvarn, Mariefred, Gnesta och Nynäshamn. Bland våra kunder hittar ni villaägare i Tystberga, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid kunden i fokus och vi är lyhörda för att våra kunder ska bli som möjligt. Vår takläggningsfirma har funnits i flera år, och fyller 10 år snart. Vi erbjuder allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Välkommen att ta kontakt så kan vi komma ut till er och berätta mer om oss!

  Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

  Förnamn Efternamn

  Föregående
  Nästa

  Boka en taköversyn och kostnadsfri offert