Vi lägger säkra tak av hög kvalitet i Upplands Väsby

Takläggare Upplands Väsby

Behöver ni en takläggare i Upplands Väsby? Wesma Villarenovering är takläggare i Upplands Väsby. Wesma Villarenovering är en anrik takfirma med lång erfarenhet. Vi har kunniga och kompetenta takläggare i Upplands Väsby.

I Upplands Väsby, och norra delarna av Stockholm arbetar vi bara med trygg och säker takläggning. När vi lägger tak, arbetar vi alltid för att taket ska bli så hållbart som möjligt och lägger alltid tak på ett noggrant sätt och vi erbjuder alltid de bästa material som finns till tak.

Er takläggare i Upplands Väsby

Proffs på alla slags tak

Vilket slags tak är det ni önskar på er villa i Upplands Väsby? Om ni är osäkra, kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök och undersöker ert nuvarande tak. Eller kanske ni bygger ett helt nytt hus och behöver duktiga takläggare i Upplands Väsby? Vi kan ge goda råd om både hur taket ska se ut och vilka takmaterial som passar ert hus.

Först tar vi reda på vad ni önskar

När vi är ute på platsbesök hos er (som önskar få det) vill vi gärna veta vad det är som ni behöver och önskar. Om ni redan har ett tak på er villa, radhus, flerfamiljshus eller fastighet så undersöker vi hur ert nuvarande tak är. Vi undersöker skicket, arkitekturen och materialet. Sedan erbjuder vi kostnadsfri offert så att ni vet vad som krävs för ert nya tak.

Trygg och säker takläggning i Upplands Väsby

Vilket takmaterial önskar ni?

Många tänker på kostnaderna när det kommer till takläggning. Ett nytt tak är verkligen en investering i ert hus, oavsett om det är ett nytt hus eller nytt tak på ett befintligt. Här finns många möjligheter att välja material till taket, och det bästa är att välja material till tak som är hållbara som kommer med olika prislappar.

  • Tegelpannor – tegelpannor på tak är det vanligaste materialet som de flesta väljer till sitt tak. Tegelpannor är ett väldigt klassiskt material som bildar fina tak. De håller i väldigt många år, och prislappen kommer också därefter. Ett tak med tegelpannor kostar mellan 1000-1800 kronor/kvm.
  • Betongpannor – är ett mer modernt material och som påminner till sitt utseende om tegelpannor, men är inte lika kostnadskrävande. Ett tak med betongpannor kostar mellan 900-1600 kronor/kvm men håller nästan under lika lång tid som tegelpannor. Många tänker att betongpannor är ett tungt material, men det är de inte. Betongpannorna kommer i fina färger och ni kan välja mellan olika färger och utseende.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa
  • Plåttak – ett tak lagt med plåt håller i många år och har en garantitid på 50 år. Det är ett relativt underskattat material. Av tradition har man mest lagt plåttak på uthus, men att lägga ett plåttak på en villa blir ett väldigt fint och praktiskt tak som är lätt att både renovera och skotta snö från. Ett nytt plåttak kostar mellan 800-1500 kronor/kvm.
  • Papptak – arkitekturen på funkishus ritades med papptak för att få till så släta och platta tak som möjligt. Det är snyggast på funkishus men även på hus byggda mellan 1950- och 1960-talet. Det kostar mellan 350-600 kronor/kvm.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om Wesma Villarenovering

Wesma Villarenovering är takläggare i Upplands Väsby och arbetar i norra Stockholm, Sörmland och Svealand. Vi fyller 10 år snart och erbjuder arbete med allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare i Upplands Väsby, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Vi har redan många kunder som är nöjda.


Ta kontakt med oss, så kommer vi ut till er och informerar mer om oss och hur vi arbetar! Vill ni se våra referenser kan ni se flera här.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka besök taköversyn och få kostnadsfri offert