Vi är duktig takläggare i Vagnhärad

Takläggare Vagnhärad

Välkommen till Wesma Villarenovering som är takläggare i Vagnhärad! Vi är din trygga takläggare för din villa i Vagnhärad. Här lägger vi många tak och erbjuder bra pris för takläggning. Hos oss får du komplett pris för hela er takläggning – inga dolda avgifter med andra ord.

Era takläggare i Vagnhärad

Proffs på alla slags tak

Om ni har en villa eller radhus som behöver en säker takläggning erbjuder vi oss som er takläggare att lägga ert tak med material av högsta tänkbara kvalitet. Hos oss får ni garanti på era tak i så mycket som 5 år efter att vi har lagt ert tak. Vi är takläggare i Vagnhärad som ger goda råd om vad ert tak behöver, så kontakta oss så kommer vi ut på ett kostnadsfritt platsbesök för en inspektion av ert nuvarande tak.

När vi kommer ut på vårt kostnadsfria platsbesök, gör vi en noggrann kontroll av ert tak, för att sedan kunna ge en så realistisk offert som möjligt. 

Vi vill att du ska känna dig trygg

Varken för er – eller för oss – är det ovärderligt att våra kunder inte överraskas av den slutliga kostnaden. I så fall är en lägre kostnad än den beräknade en trevligare överraskning, men inte tvärtom. Vi är måna om våra kunder, och arbetar alltid för att ni ska bli så nöjda som det bara går.

5 års garanti på våra tak i Vagnshärad

Jobbar för att du ska bli nöjd!

Vi är noggrann takläggare i Vagnhärad som arbetar för att ert taket ska bli så tryggt och säkert som det bara går. Därför arbetar vi alltid noggrant med läkt, undertak och för att hängrännor och stuprör ska fungera som de ska. Husen i Vagnhärad har alla olika utseenden när det kommer till arkitektur och tid för när det byggdes. Det är viktiga aspekter att ta hänsyn till när man väljer material till taket. Det är viktigt att hela huset bevarar sin identitet, men med det sagt är det alltid ni som våra kunder som väljer takmaterial.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Vilket material till taket önskar ni?

  • Tegelpannor – är ett takmaterial som är det absolut vanligaste material på tak som håller i många år. prislappen kommer också därefter, ett tak med tegelpannor kostar mellan 1000-1800 kronor/kvm.
  • Betongpannor – är ett relativt modernt takmaterial. Det kostar mellan 900-1600 kronor/kvm och håller nästan lika länge som tegelpannor. Betongpannorna kommer i fina färger som ni kan välja mellan.
  • Plåttak – håller i många år, plåttak har en garantitid på 50 år. Ett nytt plåttak kostar mellan 800-1500 kronor/kvm.
  • Papptak – är snyggt och passar alla slags hus som är byggda mellan 1950-och 1960-talet.  Det kostar mellan 350-600 kronor/kvm.

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Om Wesma Villarenovering

Wesma Villarenovering är takläggare i Vagnhärad och vi arbetar i Sörmland och finns i Trosa, Nykvarn, Tystberga, Mariefred, Gnesta och Nynäshamn. Här erbjuder vi allt från tätskiktsarbeten till takservice och nyproduktion av tak. Bland våra kunder hittar du villaägare i Vagnhärad, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. För oss är alltid ni som är i fokus. Vi vill gärna att våra kunder ska bli så nöjda det bara går.

Vår takläggninsfirma har funnits i flera år, och fyller 10 år nästa år.
Vi ser det som en självklarhet att erbjuda kostnadsfria offerter innan en takläggning blir till och utför allt från takrenovering, takbyte till gedigna takläggningar. Wesma Villarenovering är experter på tak och arbetar alltid med stor noggrannhet. Oavsett vilket takmaterial som du önskar, lägger vi ert tak och är specialister på alla slags takmaterial. Så det är upp till er vilka material som ni önskar till era tak.

Kontakta oss, så kan vi berätta mer om hur vi arbetar och hjälpa er med ert tak!

Lorem ipsum dolor sit amet, nobis intellegebat et eam, dico aliquando vis et. Partem quodsi equidem his an, ex ius modus ubique constituto.

Förnamn Efternamn

Föregående
Nästa

Boka kostnadsfri taköversyn och offert